به گزارش خبرنگار مهر، فرشته حشمتیان ظهر شنبه، در همایش مشارکت و نقش زنان استان فارس در دفاع مقدس در شیراز افزود: آنچه برای ما بسیار موردتوجه قرار دارد الگوسازی برای زنان جامعه است که در این راستا زنان وابسته به شهدا، ایثارگران و جانبازان مدنظر قرار دارند.
وی تأکید کرد: کار ما هیچگونه ارتباطی با مسائل سیاسی و جناحی ندارد بلکه آنچه را که تا به امروز به آن توجه نکردهایم را باید احیا کنیم.
معاون سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس تصریح کرد: ممکن است افراد نظرات سیاسی مختلفی داشته باشند اما نباید فعالان دفاع مقدس، ایثارگران و جانبازان باقیمانده از آن دوران به بهانه نظر سیاسی و جناح فکری مورد تحریم قرار گیرند درحالیکه این افراد در حوزه دفاع مقدس اولویت هستند.
حشمتیان تأکید کرد: خانوادهها و نزدیکان شهدا، میراث دار بخش اعظمی از خاطرات شهدای دفاع مقدس هستند که برای دسترسی به این خاطرات و مستند کردن آنها پنج کارگروه مادران شهدا، آزادگان و رزمندگان، همسران، فرزندان، خواهران، زنان رزمنده تشکیل و فعال شد تا خاطرات شهدا را ثبت کنیم.
وی افزود: برای انجام فعالیت در حوزه دفاع مقدس و ارائه الگوهای ماندگار به جوانان، باید آثار فرهنگی متناسب با ذائقه جوانان تهیه شود اما اگر شناخت کافی از آنها وجود نداشته باشد بهطور یقین کاری ناقص انجام میشود.
معاون سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس یادآور شد: بادرنظر گرفتن اینکه فارس ظرفیت غنی در بخش فرهنگی و شمار رزمندگان در دوران دفاع مقدس دارد،امیدواریم با بهرهگیری مناسب از این ظرفیتها تا پایان سال ۹۴ شاهد تولید آثار فاخر هنری و کتابهای ارزشمندی در حوزه زنان منسوب به شهدا در کشور و استان فارس باشیم.
حشمتیان افزود: ضرورت توجه به نقش بیبدیل زنان در دوران دفاع مقدس یکی از موارد مهم در بعد از انقلاب اسلامی است که بسیار حائز اهمیت بوده و بیشک کانون خانواده یک جایگاه ارزشمند است که رشد و تعالی اجتماع ریشه در این کانون دارد و در این میان خانواده شهدای دارای ارزش ویژهای هستند.