به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید مهدی خاموشی پیش از ظهر یکشنبه و در خلال ششمین جلسه شورای اداری استان سمنان در محل سالن اجتماعات اداره کل تامین اجتماعی استان، با اشاره به دستاوردهای پیروزی انقلاب اسلامی ایران در بهمن ۵۷، بیان داشت: زمانی که انقلاب ما محقق شد و امام خمینی(ره) در نخستین نطق خود فرمودند من دولت تعیین می کنم، آرزوی دیرین علمای اسلام در طول تاریخ به زبان آمد که این مهم، حساسیت دشمنان اسلام را بر انگیخت.
وی افزود: به همین دلیل دشمنان انقلاب از سال ۵۷ تاکنون منابع، امکانات و پتانسیل های ما را مورد هجمه و محدودیت قرار داده اند که اگر این محدودیت ها برایمان صورت نمی گرفت، امروزه در شرایط گوناگون وضع دیگری داشتیم.
تضعیف ایران مهمترین هدف معاندان
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، با بیان اینکه تضعیف ایران، هدف همه معاندان در طول تاریخ انقلاب اسلامی بوده است، گفت: بنده دشمنی دشمنان داخلی را در اوایل انقلاب و دشمنی گروهک های معاند، استمرار دشمنی های نظام سلطه با نظام انقلاب اسلامی و نگاه لیبرالیسم کشورهای سرمایه داری را در مقابل انقلاب ایران در یک سبد قرار می دهم چرا که همه این مبادی، با هدف تضعیف انقلاب اسلامی ایران فعالیت می کردند.
خاموشی تاکید کرد: انقلاب ما با جریانی مقابله می کند که این نبرد در دو جبهه داخلی و خارجی امروز هم با کیفیتی دیگر صورت می گیرد که مقابله نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با سفاکان زمان مانند آل سعود نمود آن است چرا که زمانی امام خمینی(ره) فرمودند، ما اگر از یهود بگذریم از آل سعود نخواهیم گذشت.
وی افزود: دشمنان از همان ابتدای پیروزی انقلاب در پی اجرای توطئه های خود بودند، اما حزب الله لبنان، نیروهای دفاع وطنی سوریه، حزب الله عراق و ... همواره به مثابه ترمزهایی در برابر آنها عمل کرده اند ولی باید در جبهه های داخلی نیز توجه به فرهنگ فراموش نشود چرا که امروز با وجود حضور صدها هزار نفر در بطن دفاع مقدس آثار تالیفی ما در این حوزه چشم گیر نبوده است و این مهم به ما نشان می دهد که باید در این حوزه بیشتر کار کنیم.
فضای جامعه آماده اشاعه فرهنگ دینی شود
عضو شورای عالی فضای مجازی همچنین با بیان اینکه فضای فرهنگی جامعه را باید مهیای اشاعه فرهنگ دینی کرد، گفت: مقام معظم رهبری چندی پیش درباره دفاع مقدس فرمودند، جنگ تحمیلی ما اقیانوسی از معرفت است که باید مروارید ها و صدف های کف این اقیانوس را جمع کرد و به مردم نشان داد لذا باید در حوزه دفاع مقدس و شناساندن شهدا و سرمایه های نظام در این وادی، کارهای بیشتری کرد که این اقدامات، همان توجه به فرهنگ و منبع دشمنی مخالفان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
خاموشی با اشاره به موضع مقتدرانه ایران در مذاکرات هسته ای، بیان داشت: اگر امروز با عزت و از موضع اقتدار با دنیا مذاکره می کنیم به دلیل اشاعه همین روحیه مقاومت است چرا که این مذاکرات، همان میدان نبردی است که در گذشته و حال به آن مشغول هستیم پس همانطور که در دفاع از مرزهایمان برنامه ریزی داریم، می بایست در حوزه فرهنگ نیز برنامه ریزی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی به واژه کثیرالتکرار این روزهای فرهنگ تبدیل شده است، افزود: دفاع مقدس نقطه کانونی دشمنان است و فرهنگ ایثار یکی از تولیدهای دفاع مقدس محسوب می شود و اگر در دنیای کنونی، افرادی در آفریقا، اروپا، آسیای میانه و خاور دور به اسلام گرایش دارند نشانه گرایش به فرهنگ عمیق انقلاب اسلامی و آرمان های آن است.
مدافعان حرم السابقون هستند
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه امروزه پول عثمانی ها، اسرائیل، سرویس های جاسوسی، وهابی ها و تکفیری ها در کنار شاخه ای از اخوانی های مصر، از گلوله ها و ادوات رزمی نو و مدرن بیرون می آید، گفت: توجه آنها به سرزمین های دجله و فرات نشان دهنده همان مزایای نسبی انقلاب اسلامی ایران است که دشمنان نسبت به آن حساس هستند لذا ملت ایران با محوریت ولایت فقیه در برابر این تهدیدات ایستاده است.
خاموشی از مدافعان حرم به مثابه السابقون السابقون نام برد و افزود: فرهنگ دفاع مقدس، دفاع از حرمین شرفین، دفاع از سرزمین مکتب اهل سنت و دفاع از کیان فکری اسلام و مبانی ارزشی آن ولید انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره) است که باید به آن اهمیت داده شود و در راستای اشاعه و معرفی آن به نسل جدید تلاش کرد.
وی افزود: تولید آثار ادبی در رابطه با دفاع مقدس مانند کتاب نفیس «دا و نورالدین» مفاهیم عمیقی از مقاومت را در اختیار ما قرار می دهد که همگی در پیامی با یکدیگر مشترک هستند که آن پیام همانا تربیت اسلامی به سبک ارزش های انقلابی توسط والدین است.
فرهنگ انقلابی مورد توجه مسئولان استان سمنان باشد
عضو شورای مهندسی فرهنگی کشور در ادامه و خطاب به مدیران دستگاه های اجرایی و فرهنگی استان سمنان، گفت: امام خمینی(ره) بدون هیچ اعتبار مصوب انقلاب اسلامی ایران را رهبری و فرهنگ انقلاب اسلامی را پایه گذاری کرد و امروز مدیران ما با اعتبارات و تخصیص بودجه می خواهند تنها آن را حفظ کنند لذا نباید کار سختی باشد.
خاموشی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران از لحاظ اسناد، قوانین، ظرفیت ها و پیام چیزی کم ندارد، ابراز داشت: با این وجود باید در اشاعه فرهنگ انقلاب اسلامی و مخصوصا انتقال آن به نسل جون باید اهتمام ویژه ای داشت، خداوند می فرمایند، خدا رحمت می کند بنده ای را که بداند از کجا آمده، برای چه و به کجا می رود لذا زندگی و شناخت آن در سیر حرکت و معرفت باید در زندگی بویژه در بین نسل جوان نهادینه شود که این مهم وظیفه اصلی سازمان های فرهنگ ساز جامعه است.
وی ادامه داد: در دنیای کنونی، استفاده از ظرفیت فضای مجازی با قابلیت ارسال و تردد بیش از سه میلیارد پیام در دنیا، نکته ای است که نمی توان به سادگی از آن گذشت که می توان از این مقوله به نفع اشاعه فرهنگ اسلامی و دینی در داخل و خارج از مرزهای جمهوری اسلامی ایران استفاده بهینه کرد.
تولیدات فرهنگی در اولویت
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با طرح این سوال که آیا سرعت داده ها در دنیای امروزی توقعات انقلاب اسلامی ایران را تغییر نداده است، گفت: امروز ذائقه جوانان را باید شناخت و بر روی آن سرمایه گذاری کرد که خوشبختانه بصیرت مدیران ما نسبت به گذشته بسیار بالا رفته است و شناسایی وضع موجود توسط این قشر بهتر از سابق صورت می گیرد.
خاموشی همچنین ابراز داشت: سازمان تبلیغات اسلامی با همه گستردگی در فعالیت های خود، اعم از سیستم تبلیغات مدرن و سنتی شامل شبکه تبلیغی، تشکل های دینی و مذهبی، رسانه های نوشتاری و دیداری، نشر، اطلاع رسانی و تولید محصولات فرهنگی در سال های اخیر قابلیت های ویژه ای از خود بروز داده است.
وی افزود: با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید و در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری در حوزه لوازم التحریر با نمادهای غربی، سازمان تبلیغات اسلامی تولیدات فاخر فرهنگی مرتبط با فرهنگ ایرانی اسلامی را در دستور کار قرار داده که در این حوزه، پیشرفت های خوبی نیز رخ داده است.
فعالیت ۴۳۰ دفتر سازمان تبلیغات اسلامی در سطح کشور
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی درباره سایر فعالیت های این نهاد، بیان داشت: از سوی دیگر فعالیت سایت هایی مانند تبیان، خبرگزاری مهر، سوره مهر و ... بسیار مورد تاکید قرار دارند که این مهم، میزان قابل توجهی از رضایتمندی مردم و جامعه را نیز در بر داشته است.
خاموشی تاکید کرد: سیاست سازمان تبلیغات اسلامی در مراکز استان ها و ۴۳۰ دفتر این نهاد انقلابی در سطح کشور و شبکه های تاثیرگذار فرهنگی مانند تبیان، سوره مهر، حوزه هنری، انتشارات امیرکبیر، دعبل خزایی، خبرگزاری مهر و...، پیاده ساختن مدلی از سازمان در استان ها است لیکن توجه ویژه به زیرساخت ها در دستور کار سازمان تبلیغات اسلامی قرار دارد.
وی در خاتمه تاکید کرد: از هر فعالیت استانی و مشارکتی توسط مردم و مسئولان استقبال می کنیم چرا که معتقدیم مردم هستند که فرهنگ مارا می سازند که نمونه های این فعالیت را می توان در شبکه های تبلیغی مانند تشکل های مذهبی و ... مشاهده کرد.