ساوه- رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در رفتارهای سیاسی کشور باید عقلانیت حاکم باشد و ضمن ایجاد زمینه بروز برای تمام سلیقه ها و نظرات، در نهایت باید مردم سالاری مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی لاریجانی بعد از ظهر دوشنبه در شورای اداری استان مرکزی در شهرستان ساوه اظهار داشت: در رفتارهای سیاسی کشور باید عقلانیت حاکم باشد و ضمن ایجاد زمینه بروز برای تمام سلیقه ها و نظرات، در نهایت باید مردم سالاری مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه در شرایط فعلی کشور باید همدلی و همکاری در دستور کار قرار گیرد نه انفکاک و جدایی اظهار داشت: انتخابات به معنای از میدان خارج کردن یکدیگر و پنجه انداختن به صورت هم نیست و رقابت های سیاسی نباید به مشاجره بیانجامد.

لاریجانی افزود: تدابیر و رهنمودهای مقام معظم رهبری نقش تعیین کننده ای در مسیر مذاکرات هسته ای و به نتیجه رسیدن این مذاکرات داشت.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: برجام در ابعاد مختلف فنی و حقوق در کمیسیون برجام مجلس در حال بررسی است و طی روزهای آینده نتیجه این بررسی ها در مجلس مطرح و منعکس خواهد شد.

لاریجانی تصریح کرد: پس از توافق در شرایط جدیدی از لحاظ سیاسی و اقتصادی قرار گرفته ایم و این شرایط لزوم قانون گذاری در حوزه انجام طرح ها و پروژه های بزرگ اقتصادی را دو چندان می کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: مشکلات و معضلات اقتصاد و تولید در کشور باید به تدریج حل شود تا زمینه برای به اجرا درآمدن مولفه های برنامه ششم توسعه که در واقع مهمترین موضوع داخلی کشور است فراهم شود.

بالابودن بودجه های جاری کشور نسبت به بودجه عمرانی به رکود دامن می زند

وی با اشاره به بالا بودن بودجه های جاری کشور گفت: متاسفانه بودجه جاری کشور در حال حاضر بیشتر از بودجه عمرانی است و این مساله رکود را به وجود آورده و دامن می زند در حالی باید توجه ویژه ای به اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی و گسترش خصوصی سازی در کشور صورت پذیرد و تصمیم گیری ها در جهت رشد تولید و صادرات باشد.

لازیجانی اظهار داشت: توجه به معضل خشکسالی و کم آبی در کشور از موارد مهم دیگری است که باید راهکارهای موثر و نتیجه بخش برای این موضوع در برنامه ششم مورد توجه و بررسی قرار گیرد و ارتقای شاخصه های بخش سلامت و درمان نیز که طی دو سال گذشته از روند خوبی برخوردار بوده جای کار دارد و باید در برنامه ششم تکمیل شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود توجه به تقویت بنیه دفاعی کشور را نیز بسیار مهم دانست و گفت: تقویت بینه دفاعی کشور به عنوان یک از مهمترین موضوعات برنامه ششم باید در دستور کار قرار گیرد و هیچ موضوعی نباید به روند تقویت بنیه دفاعی کشور آسیب وارد کند.