به گزارش خبرنگار مهر، رضا معممیمقدم، عصر امروز در نشست مسئولان موسسات وابسته این نهاد و اقشار تاثیر گذار خراسان شمالی با اشاره به سال همدلی وهمزبانی اشاره کرد و گفت: تشکلهای جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی کانون همدلی و همزبانی دولت و ملت هستند.
معممی مقدم افزود: باید با استفاده از ظرفیتهای مردمی در راستای تحقق همدلی و همزبانی در جامعه تلاش کنیم؛ چرا که تحقق این امر علاوه بر جلوگیری از دوقطبی شدن جامعه، زمینه نزدیک شدن عناصر جبهه انقلاب به یکدیگر را نیز فراهم می کند.
وی بر استفاده از تمامی ظرفیت های موجود در تشکل های دینی در راستای انجام ماموریت و رسالت فرهنگی و دینی آنان تاکید کرد.
معممی مقدم، ارتقای سواد رسانه ای تشکلهای دینی و مراکز فرهنگی، توجه به حوزه تاثیر گذار بانوان فرهیخته و برخورداری از ابزار هنر برای تبلیغ دین را یکی از وظایف مهم سازمان تبلیغات اسلامی دانست.
وی با اشاره به برنامه های مراکز قرآنی و دارالقرآن گفت: برگزاری جلسات قرآنی، ایجاد ایستگاههای تلاوت قرآن، وقف و نذر قرآن، نذرآموزش قرآن و نذر فرهنگی باید در دستور کار مسئولان این مراکز قرار گیرد.
معممیمقدم با تاکید بر ترویج نذر فرهنگی و قرآنی گفت: نذر فرهنگی نیاز به عزم جدی بانوان فرهیخته دارد.
وی تلاش برای معرفت افزایی و تعظیم شعائردینی را از وظایف اصلی رسانه ها، تشکل های دینی، هیئات مذهبی و مداحان عنوان و خواستار برگزاری دوره های آموزشی تقریب برای آنان شد.
معممیمقدم در ادامه گفت: متاسفانه برخی خانواده ها به شدت در گرداب آسیب های اجتماعی نوین، آسیب های مخرب ماهواره و گروهها و برنامههای فضای مجازی غرق شدهاند که از طریق رسانه می توان نسبت به آگاهی بخشی به جامعه اقدام کرد.
وی با اشاره به نقش بانوان فرهیخته در عرصه های مختلف ظهار داشت: نماد سازی از بانوان موفق در عرصههای مختلف دینی و فرهنگی باید توسط رسانهها به ویژه خبرگزاری مهر و سایت تبیان بیشتر انجام شود.
وی تصریح کرد: خبرگزاری مهر باید به مرجع سازی بانوان فرهیخته و عناصر جبهه فرهنگی انقلاب بپردازد و تبیان نیز امکان ایجاد یک پورتال برای هرکدام از زنان فرهیخته را فراهم کند تا آنان به راحتی بتوانند آثار خود را در اختیار مخاطبان قرار دهند.
به گفته نقش بانوان فرهیخته در تحقق اهداف نظام اسلامی بی بدیل خواند و گفت: بانوان در اقتصاد مقاومتی نیز نقش موثری دارند و این مهم می تواند با کمک آنان سریعتر محقق شود.
معممیمقدم همچنین با اشاره به نزدیک بودن ماه محرم و برنامه ریزی برای ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین، افزود: نباید در مراسم دهه محرم تنها جنبه حماسی و ظاهری آن مدنظر قرار بگیرد.
وی تاکید کرد:امروز ظرفیت مداحان به عنوان یک ظرفیت جدید تبلیغی پذیرفته شده تا با وجود آنان بهتر بتوان آیات زندگی را ترویج داد.
مدیر کل تشکلهای دینی سازمان تبلیغات اسلامی همچنین خواستار فعال شدن مراکز آموزش مداحی برای توانمند سازی مداحان شد.
معممیمقدم تصریح کرد:یکی دیگر از آسیب های موجود در سازمان تبلیغات اسلامی کاهش نغمات موسیقیایی خوب و مذهبی در مجالس شادی است که باید به آن توجه شود.
به گزارش خبرنگار مهر، در این نشست که با حضور حجت الاسلام والمسلمین علی خادمی مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی، جمعی از مدیران بخشهای مختلف اداره کل تبلیغات اسلامی، هیئات مذهبی و کانون مداحان برگزار شد، شماری از زنان فرهیحته استان از مراکز مختلف فرهنگی به بیان دیدگاههای خود پرداختند.