به گزارش خبرگزاری مهر، علی مرادخانی در ابتدای این جلسه ضمن عرض تسلیت به ملت و خانواده جانباختگاه فاجعه منا و همچنین شهادت محسن حاجی حسنی کارگر، قاری بینالمللی و ممتاز در مالزی گفت: کسانی که در این جلسه حضور دارند اکثرا از نمایندگان نهادهایی هستند که همگی درحقیقت به نوعی وصل به جریان حاکمیت هستیم و حال میخواهیم بررسی کنیم که راهکارهایی که جهت بهبود وضعیت تولید و عرضه هریک از محصولات هنری قرآنی مطرح می شود چگونه باید به جامعه تسری پیدا کند.
اصغر امیرنیا مدیرکل اداره تبلیغ و ترویج در ادامه این جلسه اظهار کرد: در برخی مواقع ما به دنبال این هستیم که طیف هنرمندان را به حوزه قرآنی وارد کنیم چون برخی به غلط تصور میکنند که حوزه قرآنی یک حوزه بسیار بسته و مشکل است اما وقتی که آن ارتباط و تعامل میان هنرمندان و حوزه قرآنی برقرار شود بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.از سویی دیگر توجه مسئولین به موضوعات قرآنی نیز نکته دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد چون نگاه بسیاری از جشنوارهها و داوران آنها به خواست و دیدگاه و مطالبات دولت است، بنابراین بر همین اساس هم کار تولید می شود.
وی ادامه داد: ما همچنین یک بانک اطلاعاتی از هنرمندانی که با موضوعات قرآن و عطرت کار کرده اند نداریم. بحث برگزاری کارگاهها و جشنواره ها هم نکته دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد.همچنین بحث المان های مختلف قرآنی در پارک های مختلف را داریم و اینها همه از موارد تبلیغی است که می تواند در این زمینه مورد توجه قرار گیرد که البته شهرداری تهران در این زمینه کارهای بسیار خوب و قابل توجهی را صورت داده است.
سید علی سرابی نماینده دستگاه های دفتر مقام معظم رهبری نیز طی سخنانی اظهار کرد: یکی از دلایل اصلی که محل استقرار کمیسیون تبلیغ و ترویج در وزارت فرهنگ و ارشاد پیش بینی شد در واقع همین بود که یک تعامل سازنده ای بین بخش های مختلف فرهنگی با جریان قرآنی کشور ایجاد شود و دوستانی که این پیشنهاد را مطرح کردند نیز همین نظر را داشتند که تا زمانی که این ارتباط کاملا تنگاتنگ ایجاد نشود مجموعه فعالیت های قرآنی و جریان قرآنی کشور ناقص است و منظوم وار نخواهد بود و هم اینکه حوزه های مختلف هنری ما بهره کافی را از قرآن نخواهند برد.
علی مرادخانی نیز در ادامه ابراز خرسندی کرد که در این کارگروه بتوانند از حضور همه نهادهای فعال در حوزه قرآن و عترت بهرمند شوند و خاطرنشان کرد: ما بسیار خرسندیم از اینکه امروز بسیاری از فعالیت های هنری در حوزه قرآنی حتی اقتصادی هم شده است به عنوان مثال امروز یک تابلو خوشنویسی "بسم الله" آقای احصایی صد هزار دلار به فروش می رسد. در حال حاضر هم اکثر کسانی که در حوزه خوشنویسی کار می کنند نگاهی هم به کارهای قرآنی دارند و این اتفاق حتی در حوزه موسیقی هم اتفاق افتاده است.
وی بخش قرآنی را در حوزه هنر بخشی مهم و تاثیر گذار عنوان کرد و گفت: من فکر می کنم باید در حوزه های تئاتر،سینما و بخش های دیگر هنری هم این حوزه را تسری دهیم.
گفتنی است در این جلسه که با حضور نمایندگانی از دستگاههای عضو این کارگروه همچون سازمان صدا و سیما، نهادهای قرآنی وابسته به دفتر مقام معظم رهبری، نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، اداره کل تبلیغ و ترویج، دفتر تبلیغات اسلامی و دبیر کارگروه قرآن و هنر و مشاوران معاونت هنری برگزار شد؛ موضوعاتی همچون؛ آسیب شناسی و بررسی راهکارهای بهبود وضعیت تولید و عرضه هریک از محصولات هنری قرآنی، راه اندازی اتاق های فکر جهت ایده پردازی هنری قرآنی، طراحی بانک جامع اطلاعات فعالیت ها و فعالان قرآنی و تجمیع اطلاعات دستگاه ها و نهادهای مختلف و طراحی و تولید نمادها و المان های قرآنی در دستورات اولیه عملکرد این کارگروه برای سال ۹۴ قرار گرفت.