علی رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: راه اندازی ایستگاههای مطالعه در مکان های عمومی در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی نقش موثری ایفا می کند.
وی اظهار داشت: ایستگاههای مطالعه، کتابخانهای کوچک در فضاهای عمومی هستند که مردم پس از مراجعه به آن و انتخاب کتاب به شکل مستقیم، می توانند کتاب را پس از مطالعه به ایستگاه و یا کتابخانههای عمومی استان تحویل دهند.
رحیمی گفت: راه اندازی ایستگاههای مطالعه در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر عمومی کردن فرهنگ کتاب و کتابخوانی صورت می گیرد.
رحیمی افزود: در دو سال گذشته راه اندازی ایستگاههای مطالعه در سطح شهرستانهای خراسان شمالی سه برابر افزایش یافته است.
مدیرکل کتابخانه های عمومی خراسان شمالی اظهار داشت: در حال حاضر۴۴ ایستگاه مطالعه درسطح استان فعالیت دارند که با برنامه ریزیهای انجام شده، این تعداد ایستگاه مطالعه تا پایان امسال به ۵۰ مرکز افزایش می یابد.
مدیرکل کتابخانه های عمومی خراسان شمالی همچنین از اهدای بیش از ۲۷ هزار و ۵۰۰ جلد کتاب به کتابخانه های عمومی استان طی دوسال گذشته خبر داد.
رحیمی افزود: در دو سال گذشته نرخ عضویت در کتابخانه های عمومی استان پنج درصد و تعداد مراجعین به کتابخانههای عمومی استان نیز طی این مدت ۹درصد رشد داشته است.
به گزارش خبرنگار مهر، هم اکنون خراسان شمالی با جمعیتی بالغ بر ۹۱۷ هزار نفر هم اکنون دارای ۶۰ کتابخانه عمومی و ۸۰ کتابدار است.