محمد صوفی که پیش از این تهیه کنندگی برنامه هایی چون «رادیو هفت» و «نقره» را بر عهده داشت درباره برنامه «صد برگ» که قرار است از شنبه ۱۱ مهر روی آنتن شبکه چهار سیما برود به خبرنگار مهر گفت: «صد برگ» نام برنامه شبانه جدیدمان است که از شنبه ۱۱ مهر اولین قسمت آن ساعت ۲۱ روی آنتن می رود. این برنامه که شنبه تا پنجشنبه پخش می شود برای ساعات ابتدایی شب طراحی شده است و به فراخور این زمان و مخاطبانی که ما را تماشا می کنند ریتم تندتری نسبت به «رادیو هفت» دارد.
وی افزود: این برنامه شباهت چندانی به کارهای قبلی تیم ما ندارد، ما سعی کردیم «صد برگ» به عنوان یک مجله ادبی، فرهنگی و هنری فضایی ایجاد کند تا حس و حال بهتری برای مخاطبان به وجود آورد و در کنار این حال خوب نکاتی مشخص و بسته فرهنگی در خوری را به بیننده خود هدیه دهد. ما در بخش های مختلف از مهمانان و چهره های متفاوتی دعوت می کنیم که حرف هایشان شنیدنی است ضمن اینکه این بار فضای استودیویی ما وسعت بیشتری نسبت به برنامه های قبل دارد و برنامه های متفاوت تری را شاهد خواهیم بود.
این تهیه کننده درباره محتوای «صد برگ» توضیح داد: در این برنامه که با اجرای منصور ضابطیان همراه است پخش مستند با موضوعات و سوژه های متنوعی را داریم و همچنین پخش انیمیشن، فیلم کوتاه و گزارش های متعدد در حوزه های مختلف نیز طراحی شده است. با تمام تلاش هایی که انجام می شود آنچه برای ما اهمیت دارد این است که مخاطب را با فضایی قابل قبول، فرهنگی و در عین حال جذاب رو به رو کنیم.
صوفی ادامه داد: در این برنامه قرار نیست خاطره بازی کنیم و قصد زنده کردن فضای نوستالوژیک را نداریم اما از طرفی با موضوعاتی سروکار داریم که ممکن است ما را به این فضا هم وارد کند.
وی درباره پخش این برنامه و تعداد قسمت های آن عنوان کرد: «صد برگ» تا پایان سال روی آنتن می رود و شبکه چهار سیما هم نگاهی مداوم به این کار دارد ولی برای استمرار بیشتر باید مدتی صبر کنیم تا بازخورد مخاطبان ما را در تصمیم گیری های بعدی یاری کند.
تهیه کننده و کارگردان «رادیو هفت» در پاسخ به اینکه شبکه پخش کننده چه تاثیری می تواند در جذب مخاطب برای «صد برگ» داشته باشد، گفت: ما سال ها در شبکه یک برنامه «نقره» را روی آنتن داشتیم که به فراخور محتوا، موضوع و زمان مخطبانش را پیدا کرد. بعد از این برنامه به پیشنهاد شبکه آموزش برنامه «رادیو هفت» را داشتیم و امروز هم به پیشنهاد شبکه چهار سیما تولید «صد برگ» محقق شد. به نظر من جذب مخاطب هم به مدیران شبکه ها بر می گردد هم اینکه برنامه به فراخور جایی که هست چه تدابیری را در نظر بگیرد.
تهیه کننده «صد برگ» در پایان درباره ویژگی های بصری این برنامه و عنوان آن توضیح داد: طراحی لوگوی «صد برگ» بر عهده طراح برنامه های قبلی ما بود. نام برنامه هم یادآور همان دفتر صدبرگ های قدیمی خودمان است و از همان فونت روی دفتر هم استفاده کردیم. از طرفی عنوان برنامه را می توان اینگونه تعبیر کرد که قرار است در این برنامه برگ هایی از فرهنگ ما ورق بخورد که این برگ ها حرفی نو و قابل تامل برای گفتن دارند.