رئيس سازمان حفاظت محيط زيست گفت: استفاده از انرژي هسته اي به جاي سوختهاي فسيلي 8 درصد از حجم گازهاي گلخانه اي كه موجب آلودگي هوا مي شود را كاهش مي دهد.

به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، فاطمه واعظ جوادي در اولين همايش ملي آلودگي هوا و آثار آن بر سلامت در تالار امام علي بيمارستان امام خميني(ره) تهران، افزود: آلودگي هوا ارتباط نزديكي با مصرف انرژي در كشور دارد و با توجه به اينكه توسعه صنعت و رشد اقتصادي كشور نياز به انرژي دارد بايد تلاش كنيم تا روند رو به افزايش مصرف انرژي به نحوي ساماندهي شود كه آلودگي كمتري داشته باشد.

وي امه داد: استفاده از برق به عنوان سوخت مشكل آفرين و پر هزينه است به همين علت فقط دو راه داريم يا بايد از سوختهاي سيلي مثل گاز طبيعي استفاده كنيم يا به سمت استفاده از انرژي هسته اي برويم و با توجه به اينكه كشور ما معادن فراوان و متخصصان كارآمدي براي استفاده از انرژي هسته اي  دارد بايد اين گزينه نيز مورد توجه جدي قرار گيرد.

واعظ جوادي گفت: آلودگي هوا ارتباط نزديكي با مسائل و مشكلات بهداشت و درمان مردم دارد و انتظار ما از مسئولان وزارت بهداشت و پزشكان و محققان علوم پزشكي كشور اين است كه تاثير آلودگي هوا را بر روي بيماريهاي تنفسي، قلبي، عصبي و رواني را بررسي كنند تا با شناخت بهتر از مسئله و با توجه به نتايج تحقيقات تصميمات لازم را اتخاذ كنيم .

رئيس سازمان حفاظت محيط زيست گفت: از زمان انقلاب صنعتي ، بشر با دستكاري در طبيعت به آلوده كردن طبيعت پرداخت اما حق طبيعت ، آب ، خاك و هوا را پرداخت نكرد. 

واعظ جوادي گفت: اگر طبيعت را فقط تخريب كنيم ، آثار كوتاه مدت و بلند مدت آن سلامت افراد را به خطر مي اندازد و مجبوريم در آينده هزينه بيشتري بپردازيم. بنابراين بايد از هم اكنون نگاهمان را عوض كنيم و نگذاريم اين اتفاق بيفتد.