اراک- جشنواره ملی آش، غذاهای سنتی و سوغات و نمایشگاه هفته فرهنگی اراک در ۱۱۲ غرفه به مناسبت هفته فرهنگی اراک آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحمد حسینی، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی عصر شنبه در مراسم افتتاح این نمایشگاه ها اظهار داشت: نمایشگاه جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی و سوغات با مشارکت و همکاری سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری اراک در ۵۲ غرفه با حضور ۱۵ استان کشور و نمایشگاه دستاوردهای ادارات، نهادها، سازمان ها و سمن های اراک در ۶۰ غرفه از یازدهم مهرماه جاری همزمان با نخستین روز هفته فرهنگی اراک در پارک شهدای گمنام این شهر آغاز به کار کرد.

وی افزود: در این نمایشگاه که به مدت یک هفته دایر است انواع صنایع دستی شامل گیوه بافی، چاپ روی پارچه، منبت کاری، پیکرتراشی، عروسک بافی، سوخت روی چوب، نمایشگاه عکس بازار تاریخی اراک، نمایشگاه خوشنویسی و فعالیت های دیگر ادارات و سازمان ها به نمایش گذاشته شده است.

حسینی ادامه داد: در جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی و سوغات نیز استان های شرکت کننده محصولات و سوغات محلی منطقه خود شامل غذاها، عرقیات، پوشش ها و سازهای محلی را به صورت نمادین در معرض دید و فروش قرار داده اند.

به گفته وی در حاشیه این نمایشگاه بازی های محلی و ساز و نوای محلی با هدف آشنا شدن مردم با سنت ها و رسوم دیگر مناطق کشور اجرا می شود.

برپایی نمایشگاه دستاوردهای ادارات، نهادها، سازمان ها و سمن های استان مرکزی

نمایشگاه دستاوردهای ادارات، نهادها، سازمان ها و سمن های استان مرکزی در هفته فرهنگی اراک در پارک شهدای گمنام این شهر گشایش یافت.

محمود زمانی قمی، استاندار مرکزی در حاشیه بازدید از این نمایشگاه گفت: تنوع رشته های هنری و صنایع دستی در این نمایشگاه چشمگیر است و باید به این استعداد ها و ظرفیت ها توجه شود.

وی افزود: برای رفع بخشی از مشکل بیکاری در استان مرکزی لازم است که مسئولان و برنامه ریزان نگاه جدی به گسترش و توسعه صنایع دستی داشته باشند.

زمانی قمی یادآور شد: برپایی این نمایشگاه و دستاوردهای صنایع دستی و تنوع آن نشان می دهد که می توانیم زمینه اشتغال و اقتصاد مقاومتی را از این طریق فراهم کنیم.

استاندار در مورد تامین شرایط بازار صنایع دستی اظهار داشت: تمامی دستگاه ها و مردم باید با خرید تولیدات هنرمندان زمینه رونق کسب و کار و شرایط بازار ایده آل را برای این هنرمندان مهیا و بستر تقویت این استعدادها را فراهم کنند.

زمانی قمی تصریح کرد: با وجود چنین صنایع دستی زیبا چه ضرورتی دارد جنس تزئینی خارجی خریداری و در حقیقت با خرید جنس خارجی شرایط اشتغال را برای بیگانگان فراهم کنیم.

استاندار مرکزی افزود: بهترین شیوه تقویت این استعدادها در تولید صنایع دستی و فراهم کردن بازار و رونق کسب و کار برای این قشر توجه به تولیدات داخلی است.