به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه سومین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده ب-ز، نماینده دادستان در پایان کیفرخواست آقای «ش»، گفت: وی به نوعی مسئول تسهیل عواید حاصل از جرم ب-ز بوده است و اکثر محمولهها را تحویل گرفته و جابجا میکرده است.
در میان جلسه دادگاه، حال یکی دیگر از متهمان به نام آقای «ف» به هم خورد و کارش به اورژانس رسید.
اما در ادامه نماینده دادستان اتهامات آقای «ش» را اعلام کرد و گفت: افساد فیالارض، مشارکت در کلاهبرداری ۱.۲ میلیارد یورویی، مشارکت در پولشویی و بزه بخشی از اتهامات این متهم است که در سال ۹۱ در کشورهای ایران، مالزی، امارات، ترکیه و ترکمنستان انجام داده است.
در ادامه دادگاه، کیفرخواست «حـ - ف» توسط نجفی معاون دادستان قرائت شد که اعم از افساد فیالارض، اخلال در نظام اقتصادی کشور، مشارکت در تشکیل شبکه سازمان یافته، جعل و کلاهبرداری، همچنین کلاهبرداری ۱.۲ میلیون یورویی از شرکت HK و کلاهبرداری ۴۴۴ میلیارد ین ژاپن از تامین اجتماعی و ۱۴ میلیارد تومان پولشویی هم بخشی از اتهامات این متهم بود.
نماینده دادستان گفت: در خرید ۶۰ درصد از سهام بانک FIIB به مبلغ ۸.۵ میلیون دلار توسط بانک «م»، آقای «حـ - ف» پنج میلیون یورو کمیسیون گرفته است.
در ادامه دادگاه معاون دادستان گفت: مصوبهای به امضای ۳ وزیر ابلاغ شد که بر اساس آن ۱۴ درصد از سود نفت از طریق بانک FIIB به شرکت «ن» پرداخت شود که «ب-ز» و «ح – ف» در این جلسه حضور داشتند، اما نکته قابل تأمل این است که این وزرا به تنهایی مصوبه را امضا کردند و از طریق ستاد تدابیر ویژه ریاست جمهوری نبوده است و از آقای قاضی میخواهم این را استعلام کند.
در ادامه کیفرخواست آقای «ح – ف» عنوان شد که این متهم قرارداد فروش سهام FIIB بانک «م»را هم امضا کرده و همراه با «ب-ز»، بانک «م» را محل فساد کرده بودند. بابک زنجانی از طریق شعبه س بانک «م»، ۴۰ میلیارد تومان تسهیلات میگیرد و با نفوذ به مدیران این بانک، آنها را تشویق میکند تا در FIIB سرمایهگذاری کنند و مدیران بانک با پرداخت مبالغی اعم از ۲۴۰ میلیون یوآن چین، ۷۰ میلیون لیر و ۳۵ میلیون یورو افتتاح حساب میکنند که البته بانک «م» از «ب-ز» شکایت کرده است. همچنین شناسایی شرکتهای تامین اجتماعی هم با «ح – ف» بوده است و بر اساس اظهارات س م، ، آقای «ح - ف» متهم را همراهی میکرده است.