شیرزاد جمشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به جایگزینی کابل خودنگهدار به جای شبکه سیم مسی در منطقه هنرستان همدان اظهار داشت: یکی از مهمترین مشکلات تأمین برق پایدار برای مشترکان سرقت از شبکهها بود که با این طرح در مناطق جایگزین شد.
وی افزود: استفاده از کابل خودنگهدار علاوه بر کاهش و حذف سرقت و جلب رضایت شهروندان، از نظر توجه به مسائل زیستمحیطی از قبیل عدم نیاز به شاخهزنی مورد توجه است.
مدیر برق امور یک همدان بیان داشت: با توجه به ویژگی کابلهای خودنگهدار، در تمام مناطقی که طرح جایگزینی اجرایی شده زیان مادی شهروندان که از دغدغههای شرکت توزیع در زمان بحران شرایط جوی است، به طور چشمگیری کاهش یافته است.
وی با اشاره به هزینهکرد بیش از یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال طرح کابل خودنگهدار در منطقه هنرستان گفت: ۳ هزار و ۵۵۰ متر شبکه فرسوده سیم مسی با توجه به قدمت منطقه هنرستان که بافت قدیمی آن در چند سال اخیر تبدیل به آپارتمان شده با کابل خودنگهدار جایگزین شده و علاوه بر آن پایه چوبی فرسوده و پایههایی که به علت تعریض در وسط معبر قرار گرفته بودند به تعداد ۴۸ اصله تعویض شد.
جمشیدی با اشاره به اصلاح و بهینه شبکه برق محلات دیگر همدان با کابل خودنگهدار افزود: ۹۰۰ متر از شبکه فرسوده خیابانهای پاسداران، ورجاوند، جوادیه و ابتدای بهادربیگی نیز با هزینهکرد ۲۵۰ میلیون ریال به کابل خودنگهدار تبدیل شد.
وی با اشاره به رفع خطر بیش از ۴۰ مشترک در حریم اظهار داشت: در راستای تأمین برق پایدار برای مشترکین و بازدید و سرویس روشنایی معابر ۱۰۰ دستگاه چراغ در نقاط مختلف سطح شهر همدان، مریانج، قهاوند و روستاها نصب شد.
مدیر برق امور یک همدان با اشاره به اصلاح ۱۴۰ مورد از اتصالات سست شبکههای توزیع در شهریور ماه سال جاری افزود: با توجه به اینکه گاهاً ابزار و یراقآلات شبکه به مرور زمان سست شده و باعث اتصالی میشوند که با انجام تعمیرات به موقع از خاموشی احتمالی جلوگیری میشود.
وی خاطرنشان کرد: تعویض ۱۲۰ مورد جمپر نامناسب و ۱۰۰ فقره پایه مقره راس تیری کوتاه، راهاندازی سلول یک به دو پست ۶۳.۲۰ دانشگاه بوعلی و نصب سه سری قطع کننده تیغه ای در نقاط مختلف به ارزش ۲۳ میلیون ریال و راهاندازی کابلزمینی و جمعآوری شبکه مازاد بلوار مفتح همدان نیز از دیگر اقدامات انجام شده است.