بوشهر - مردم شهر بوشهر با حضور در کارگاه ساخت ضریح خیمه‌گاه حضرت ابوالفضل(ع)، با برگزاری زیارت عاشور با این ضریح وداع کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان بوشهر بعد از ظهر دوشنبه در این آئین اظهار داشت: مردم استان بوشهر مردمی دین‌دار هستند که علاقه بسیار زیادی نیز به اهل بیت(ع) دارند.

عبدالرضا مطاف اضافه کرد: طی ۲۶ ماه ساخت ضریح خیمه‌گاه حضرت ابوالفضل(ع) در بوشهر شاهد حضور گسترده و مستمر مردم در این کارگاه بودیم و کمک‌های مردمی گسترده‌ای نیز برای ساخت این ضریح ارائه شد.

وی از انتقال این ضریح به شهر چغادک خبر داد و بیان کرد: فردا نیز این ضریح به عالی‌شهر و دلوار منتقل می‌شود و در این شهرها و روستاهای مسیر نیز برنامه‌های مختلفی برگزار خواهد شد.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان بوشهر ادامه داد: روزهای ۱۵ و ۱۶ مهرماه نیز ضریح خیمه‌گاه حضرت ابوالفضل(ع) به ترتیب به شهرهای دیر و کنگان منتقل می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برنامه‌هایی نیز در روزهای بعد در شهرستان‌های دشتی، تنگستان، دشتستان، گناوه و دیلم به مناسبت انتقال ضریح خیمه‌گاه حضرت ابوالفضل(ع) برگزار می‌شود.