همدان- معاون اجرایی دانشگاه آزاد اسلامی بابیان اینکه برای تدوین بودجه سال آینده این دانشگاه از اسناد بالادستی کشور استفاده‌شده است، گفت: بودجه باید بر اساس برنامه ششم و سند آمایش تدوین شود.

به گزارش خبرنگار مهر، فریدون رهنمای رود پشتی شامگاه دوشنبه در حاشیه سفر دوروزه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همدان در جمع خبرنگاران به ابلاغ سیاست‌های کلان بودجه‌ در سال ۹۵ اشاره کرد و بابیان اینکه بخشنامه بودجه سال ۹۵ را در زمان مقرر تدوین می‌کنیم، افزود: سیاست‌های مختلفی برای بودجه سال ۹۵ در نظر گرفته‌شده است.

وی ادامه داد: در این سیاست‌ها توسعه کیفی، معیشت کارکنان و اعضای هیئت‌علمی موردتوجه بوده و در تدوین بودجه لحاظ می‌شود.

معاون اجرایی دانشگاه آزاد اسلامی بابیان اینکه از اسناد بالادستی کشور برای تدوین بودجه سال آینده دانشگاه آزاد استفاده‌شده است، اظهار داشت: بودجه سال ۹۵ این دانشگاه باید بر اساس برنامه ششم و سند آمایش تدوین شود تا به اهداف خود برسیم.

فریدون رهنمای رود پشتی در ادامه به بودجه سال ۹۴ دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و بابیان اینکه بودجه پیش‌بینی‌شده امسال ۶ هزار میلیارد تومان است، یادآور شد: بخش قابل‌توجهی از بودجه پیش‌بینی‌شده امسال دانشگاه آزاد اسلامی محقق شده و این در حالی است که شش ماه از سال باقی‌مانده است.

وی به بودجه دانشگاه آزاد واحد همدان اشاره کرد و بابیان اینکه در اجلاس دو روزه این دانشگاه گزارش مثبتی از بودجه سال ۹۳ ارائه شد، گفت: بودجه دانشگاه آزاد همدان انحرافاتی داشته که این موضوع طبیعی است و نباید انتظار داشته باشیم بودجه به‌صورت ۱۰۰ درصد محقق شود.

فریدون رهنمای رود پشتی به واحدهای زیان‌ده دانشگاه آزاد اسلامی کشور نیز اشاره کرد و افزود: کمک به واحدهای زیان‌ده نخستین سیاست در این زمینه است اما این کار باید در کنار تلاش خودواحدها صورت گیرد.

وی ادامه داد: نگاه به واحدهای زیان ده نباید نگاه تجمیعی باشد بلکه باید به‌صورت واحد عمل کنیم تا وضعیت خوبی برای آن‌ها فراهم شود.

فریدون رهنمای پشتی میزبانی دانشگاه آزاد همدان در سفر دوروزه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همدان را مطلوب ارزیابی کرد و اظهار داشت: در این سفر جلسات دانشگاه آزاد به‌صورت منظم برگزار شد و این سفر از معدود سفرهایی است که منظم و برنامه‌ریزی‌شده، برگزار شد.

برخی واحدهای دانشگاه آزاد با استانداردها فاصله‌دارند

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی نیز بر توسعه فضاهای مناطقی که به حد استاندار نرسیده‌اند تأکید کرد و گفت: متاسفانه برخی واحدهای دانشگاه آزاد با استانداردها فاصله‌دارند.

محسن هاشمی بابیان اینکه سفر روسای دانشگاه آزاد به استان‌ها دستاوردهای بسیاری به همراه دارد همفکری درباره مسائل و مشکلات دانشگاه را یکی از مهم‌ترین نتایج این سفرها عنوان کرد.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد با یک‌میلیون و ۷۰۰ هزار دانشجو و ۱۰۰ هزار نفر کارمند، بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری به شمار می‌آید، افزود: در همین راستا نشست‌ روسا و مدیران دانشگاه آزاد به‌صورت مستمر و باهدف اتخاذ بهترین تصمیمات برگزارمی شود.

محسن هاشمی به ساخت بیمارستان در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و یادآور شد: این امر برای دانشگاه آزاد همدان هنوز در دستور کار قرار نگرفته اما پس از فعال شدن رشته پزشکی در این دانشگاه، احداث بیمارستان در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به اینکه در ابتدای ورود رئیس جدید دانشگاه، نزدیک به دو میلیون و ۵۰۰ هزار مترمربع پروژه نیمه‌کاره بوده وجود داشت، گفت: هم‌اکنون یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار مترمربع از پروژه‌های نیمه‌کاره این دانشگاه به اتمام رسیده و مابقی نیز در حال تکمیل است.

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی بر توسعه فضاهای مناطقی که به حد استاندار نرسیده‌اند تأکید کرد و افزود: توسعه واحدهایی که سرانه استاندارد آن‌ها برای هر دانشجو به ۱۰ متر نرسیده است باید در دستور کار قرار گیرد.

محسن هاشمی در ادامه با اشاره به اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی نزدیک به ۱۱ میلیون مترمربع فضای مسقف و ۳۵ میلیون مترمربع محوطه وجود دارد که از استاندارد بالایی برخوردارند، عنوان کرد: متأسفانه برخی واحدهای دانشگاه آزاد با استانداردها فاصله‌دارند.

وی همچنین به تشکیل سازمان سما در سال ۷۰ اشاره کرد و بیان داشت: هم‌اکنون این سازمان ۶۳۶ واحد آموزشی و ۹۵۳ هزار مترمربع زمین، ۶۰ هزار دانش‌آموز و ۱۱۴ هزار دانشجو دارد.

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در حال حاضر آموزشکده‌های سما یک‌میلیون و ۳۵۵ هزار مترمربع زمین در اختیاردارند.

محسن هاشمی تعداد آموزشکده‌های فعال سازمان سما در کشور را ۱۱۷ آموزشکده اعلام کرد و گفت: در حال حاضر این سازمان ۱۷ پروژه در دست اجرا دارد که از این تعداد هشت پروژه بلاتکلیف است که باید روند اجرایی آن‌ها تسریع شود.