به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا دایمی گفت: برداشت از رودخانه ها تا ۶۰ درصد حجم آنها امکانپذیر است و ۴۰ درصد بقیه باید در محیط زیست رها شود و براساس این فرمول، هم اکنون ظرفیت سدسازی محدود به مناطق کوچکی از کشور وجود دارد.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت نیرو اظهارداشت: امکان سدسازی فقط در بخش های کوچکی از سواحل جنوبی و مناطقی که آب از دسترس خارج می شود وجود دارد و ظرفیت کشور برای احداث این سازه ها تکمیل است.
وی، ساخت سد را در مناطقی که بروز سیل، خسارت مالی به همراه دارد، امکانپذیر دانست و تصریح کرد: در دو هزار کیلومتر از جنوب، شمال، شرق و غرب کشور باید براساس توافقنامه های بین المللی و رعایت شرایطی زیست محیطی سد ساخته شود تا مانع از ورود آب قابل شرب به خلیج فارس و دریای عمان شویم.
دایمی ادامه داد: حذف حقابه محیط زیست هدف وزارت نیرو نیست اما رعایت موضوعاتی که برای محیط زیست خطرساز است، باید مدنظر باشد.
این مقام مسئول در وزارت نیرو با اشاره به اینکه هنوز در برخی شهرها فاضلاب به آبهای سطحی وارد و سبب بروز آلودگی های زیست محیط میشود، افزود: فقط ۴۰ درصد کشور زیرپوشش خدمات تصفیه خانه های فاضلاب قرار دارد.