جشن «کودک و شاهنامه» همزمان با روز جهانی كودک در فروشگاه نشر چشمه (کورش) برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، در راستای برگزاری جلسات فرهنگی برای رونق بخشیدن به کسب و کار فرهنگی، جشن «کودک و شاهنامه» همزمان با روز جهانی كودك در فروشگاه نشر چشمه کورش برگزار می‌شود.

كودكان در ایستگاه‌های نقاشی و در فضایی شاد و خلاق نقاشی خواهند كرد و همچنین شاهنامه‌خوانی توسط كودكان گروه هنری «دل آگاه» اجرا می‌شود و کلیه وسایل مورد نیاز نقاشی به صورت رایگان در اختیار کودکان قرار خواهد گرفت.

مریم طاهری مجد، مجری طرح كودك و شاهنامه در توضیح بیشتر این جشن گفت: شاهنامه قابلیت‌های متفاوتی دارد از جمله قصه‌های دوره‌ی پهلوانی آن برای كودكان بسیار شنیدنی و جذاب است. برگزاری این جشن برای كودكان و خانواده‌ها این فرصت را فراهم می‌کند تا در فضایی شاد با پهلوانان ادبیات كهن آشنا شوند و با خواندن كتاب‌های شاهنامه برای كودكان در سن یادگیری و آموزش با بخشی از ادبیات غنی ایران روبه‌رو شوند.

جشن «کودک و شاهنامه» روز پنجشنبه ١٦ مهر از ساعت ١٦ تا ۲۰ در واحد ۴ فروشگاه نشر چشمه واقع در تهران، بزرگراه ستاری شمال، نبش خیابان پیامبر مرکزی، مجمع تجاری کورش، طبقه ۵ برگزار می‌شود.