اصفهان - مدیر مجتمع فرهنگی هنری استاد فرشچیان گفت: اکران تئاترهای فاخر از جمله برنامه‌های جدید این مجتمع است و به عنوان نخستین برنامه تئاتر «هیچ کس نبود بیدارمان کند»از پیام دهکردی به صحنه می‌رود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد قلمکاریان بعداز ظهر چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران با اعلام برنامه‌های مجتمع فرهنگی و هنری استاد فرشچیان، وابسته به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، اظهار داشت: از سه سال گذشته هیئت هنرمندان استان اصفهان تشکیل شده و در ۱۰ شب اول محرم هنرمندان انجمن‌های مختلف برنامه‌های عزاداری شامل نمایش و تئاتر، سخنرانی، مداحی دارند.

وی با بیان اینکه از روز یک‌شنبه نمایشگاه عکس شهدای غواص در مجتمع فرهنگی هنری استاد فرشچیان را‌ه‌اندازی می‌شود، ابراز داشت: با برنامه‌ریزی برای تحول در بحث نمایش هر ماه برنامه‌ یک تئاتر فاخر را داریم که از ۱۳ تا ۱۵ آبانماه هر ماه برگزار می‌شود.

مدیر مجتمع فرهنگی هنری استاد فرشچیان تأکید کرد:  به عنوان نخستین برنامه تئاتر «هیچ کس نبود بیدارمان کند» به کارگردانی پیام دهکردی در محتمع فرهنگی هنری استاد فرشچیان به صحنه خواهد رفت.

وی راه‌اندازی نمایشگاه‌های بین‌المللی را از برنامه‌های این مجتمع برشمرد و تأکید کرد: تاکنون با ۶۵ کشور رایزنی شده است تا نمایشگاه‌های خارج کشور ابتدا برای کشورهای دارای رایزن فرهنگی و سپس ۱۳ خواهرخوانده اصفهان انجام شود.

استقرار مرکز رشد فرهنگ، هنر و رسانه در مجتمع فرهنگی فرشچیان

قلمکاریان با اشاره به اینکه مرکز رشد فرهنگ، هنر و رسانه در مجتمع فرهنگی فرشچیان مستقر می‌شود، گفت: همچنین هر هفته یک رویداد کارآفرینی فرهنگی هنری در مجتمع برگزار می‌شود .

وی با بیان اینکه قرار است مجتمع فرشچیان مرکز اشتغال فرهنگ و هنر شود، ابراز داشت: روز ۵ شنبه  از ساعت ۹ صبح به مناسبت روز جهانی کودک جشن کودک و قصه‌گویی برگزار می‌شود و از ساعت ۴ بعدازظهر نیز پخش و اکران فیلم مدار صفر درجه از سید محمود رحمانی و فیلمهای دیگر را خواهیم داشت.

مدیر مجتمع فرهنگی هنری استاد فرشچیان  گفت: جُنگ‌های شادی کودک و نوجوان در هفته کودک در دو سالن آمفی تاتر ویژه مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: نشست هم‌اندیشی با مفاخر و هنرمندان و فرهیختگان علمی فرهنگی و هنری روز شنبه ساعت ۱۸ در همین مکان با حضور مقتدایی نائب رئیس فراکسیون هنر و رسانه استان اصفهان برگزار می‌شود.

قلمکاریان با اشاره به برگزاری برنامه بزرگداشت حافظ به مناسبت روز حافظ از ساعت ۱۹ روز یک‌شنبه ابراز داشت: هر سه‌شنبه برنامه نقالی و شاهنامه‌خوانی در مجنمع فرهنگی هنری استاد فرشچیان برگزار می شود.

وی ادامه داد:  این مرکز به زودی به مرکز کارآفرینی، فعالیت‌های فرهنگی هنری و اشتغال فرهنگ و هر مبدل می‌شود.

مدیر مجتمع فرهنگی هنری استاد فرشچیان با بیان اینکه کارگروه تخصصی مطبوعات و رسانه‌های استان اصفهان تشکیل شده است، ابراز داشت: سلسله نشست‌های این گروه در حال حاضر به اتمام رسیده و قرار است کارگروه مطبوعات و رسانه‌ها به همراه نمایشگاه رسانه با همکاری اعضای کارگروه بسیج رسانه، فرهنگسرای رسانه و اداره کل ارشاد اصفهان روز ۱۳ آبانماه برگزار شود.

وی افزود: هدف ما از این جلسات این است که مسئولان نیازهای رسانه را از زبان مطبوعات بشنوند و ۶ ماه بعد طی جلسه‌ای مطالبه گری رسانه ها از مسئولان در زمینه اقدامات انجام شده را شاهد باشیم.

قلمکاریان با اشاره به مدل پیشنهادی برای اداره مجتمع فرهنگی هنری فرشچیان بیان داشت:  مطابق این شیوه در بخشهای مختلف مانند تئاتر و سینما، هنرهای تجسمی، موسیقی، ادبی، سنتی آیینی، اقتصاد و هنر، سبک زندگی، فضای مجازی و غیره برترین فرد انتخاب و دبیرخانه ثابت و سانس های مختلفی به وی داده می‌شود که باید آنها را به بهره‌برداری برساند.

وی ادامه داد: به طور مثال در بخش دبیرخانه حوزه کودک ۴۰۰ سانس سالن، ۳۰ سانس نمایشگاهی، ۱۰ سانس فضای باز، ۳۶۵ سانس تبلیغات اختصاص داده شده است.

برگزاری ۲۷۹۵ سانس تئاتر و سینما طی یک سال

مدیر مجتمع فرهنگی هنری استاد فرشچیان با اشاره به تأکید مدیرکل ارشاد که این مجتمع قطب فعالیت‌های تئاتر و سینما شود، بیان داشت: ۲۷۹۵ سانس تئاتر و سینما در این مجتمع در طول یک سال برگزار می‌شود.

وی با اشاره به تشکیل دبیرخانه کسب‌وکار در اصفهان با سه کمیته اشتغال، کارآفرینی و صنعت بیان داشت: هدف کمیته اشتغال این است که در زمینه‌های مختلف فرهنگ و هنر اشتغال‌زایی کند و شامل ۵ کارگروه از جمله فرهنگ و هنر، فضای مجازی، تولیدات کوچک شهری و خدمات اجتماعی است.

قلمکاریان با بیان اینکه کارگروه فرهنگ و هنر به عنوان نخستین مورد راه اندازی می شود تصریح کرد: به طور مثال  هنرمندان زمینه صنایع دستی افراد عضو این کارگروه شده و سپس افراد به شکل گروهی طرح‌هایی برای تجاری‌سازی محصولات خود مانند برگزاری نمایشگاه‌های خارج از کشور ارائه می‌دهند.

وی اضافه کرد: برای حمایت از این طرح‌ها  از امتیاز خیران در قرض‌الحسنه‌ها به آنها وام دو درصد داده می‌شود که هدف از این کار حذف ربا در جامعه و جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی است.