به گزارش خبرگزاری مهر، کمال تبریزی کارگردان تلویزیون و سینمای ایران که داوری مسابقه «اعجوبههای ایرانی» را برعهده داشت، گفت: زمانیکه برای اولین بار برای داوری چنین مسابقه ای آن هم به صورت مجازی که برای اولین بار در دنیا اتفاق می افتد را عهده دار شدم فکر نمی کردم با این همه استقبال مواجه شود.
وی ادامه داد: زمانیکه آثار ارسال شده را دیدم متعحب شدم که چطور ممکن است افرادی در دورافتاده ترین نقاط کشور از استعدادهای خوبی برخوردار باشند. باید چنین استعدادهایی را کشف کرد زیرا همانطور که می دانید در سینما و تلویزیون در بخش های مختلف امکانات خوبی داریم اما در بخش بازیگری امکانات ما بسیار محدود است و به نوعی در فقر به سر می بریم زیرا یک بازیگر خوب باید از توانایی و استعدادهای خوبی برخوردار باشد.
وی خاطرنشان کرد: بسیاری از بازیگرانی که امروز سوپراستار هستند روزی از چنین موقعیت هایی کارشان را آغاز کردند یعنی خود را محک زدند و در معرض آزمایش قرار دادند.
کارگردان سریال «سرزمین کهن» با اشاره به برگزیدگان و نامزدهای شرکت کننده در مسابقه «اعجوبه های ایرانی» در زمینه های مختلف هنری و ورزشی بیان کرد: نمونه کارهای ۴۰ نفر از حاضران در این مسابقه را نزد خودم نگه داشته ام زیرا میخواهم در فاز سوم سریال «سرزمین کهن» از آنها استفاده کنم و امیدوارم بتوانم فیزیک آنها را با شخصیت های مورد نظرم تطبیق دهم.
در ادامه این مراسم روزبه نعمت اللهی از دیگر داوران مسابقه «اعجوبه های ایرانی» نیز گفت: یک از دشوارترین کارها قضاوت و داوری است و همانطور که می دانید در داوری تا حدودی سلیقه شخصی هم تاثیرگذار است. من هم برای کمتر شدن درصد خطا در نظر شخصی از دوستان صاحب نظرم راهنمایی گرفتم و با همفکری آنها به این انتخابها رسیدیم. البته قطعا در این انتخابها عدهای از دوستان که امیدوار بودند، رنجیدند اما من برایشان در مراحل ستاره شدن و از آن مهمتر برای حرفه ای شدنشان آرزوی موفقیت دارم.
مزدک میرزایی از دیگر داوران این مسابقه نیز در سخنانی اظهار کرد: امسال تعداد شرکت کننده ها در این مسابقه بسیار زیاد بود و ما چند پیرمرد ۷۵ ساله داشتیم که از استعدادهای بسیار خوبی هم برخوردار بودند.
وی ادامه داد: همانطور که می دانید اولین بار است که مسابقه ای با این شکل در دنیا و در فضای مجازی اتفاق می افتد که در آن ورزشکاران رزمی زیادی شرکت داشتند و با توجه به اینکه من در بخش رزمی تبحر زیادی نداشتم مهدی صفاری را به عنوان داور بخش رزمی انتخاب کردیم.
در ادامه برنامه برندگان بخش های مختلف مسابقه اعجوبههای ایرانی به شرح ذیل اعلام شد:
بخش بازیگری
نفر اول: عسگر نگهداری (از فارس)، نفر دوم: علی جان پرستی (از خراسان)، نفر سوم: بهنام فاطمی (از تهران)، بخش مردمی: افشین پورنجفی (از دماوند)
خوانندگی پاپ
نفر اول: پیمان سالاروند (از خرم آباد)، نفر دوم: سلیمان رضایی (از کرمانشاه)، نفر سوم: علی پیک طلبکار (از رشت)، بخش مردمی: امید کوشکی (از شهر ری)
خوانندگی سنتی
نفر اول: محمد طوبایی(از مازندران)، نفر دوم: امیر رضایی (کرمانشاه)، نفر سوم: محسن باقری (از قزوین)، بخش مردمی: محمدصادق تیغ بخش (از اصفهان)
استعداد عجیب
نفر اول: محمدرضا رضایی (از بوشهر)، نفر دوم: محمد صادقی (از کرج)، نفر سوم: حمیدرضا یوسفی (شاهرود)، بخش مردمی: احسان نادری (شیراز)
حرکات ورزشی
نفر اول: احسان مظفری (از تهران)، نفر دوم: مهدی رجب درویش (از شهریار)، نفر سوم: رحیم برگی (از تهران)، بخش مردمی: عادل شیرازی (از تهران)
همچنین در بخش عکس جایزه ویژه به مجید کریمیان عکاس سال های جنگ و دبیر عکس ایرنا اهدا شد.
کریمیان در زمان گرفتن جایزه خود گفت: همیشه باید در نظر داشته باشیم که همه کسانی که ایستادگی کردند تا یک وجب از خاک کشورمان به دست دشمن نیفتد قابل احترام هستند. به ویژه جانبازان شیمیایی که شاید بیش از بیست و اندی سال است روی تخت افتاده اند.
در این مراسم افرادی همچون کمال تبریزی، روزبه نعمت اللهی، علی اوجی، خشایار اعتمادی، میرطاهر مظلومی، مزدک میرزایی، رامسین کبریتی، نیلوفر پارسا و خشایار اعتمادی حضور داشتند و اجرای برنامه را رضا رشیدپور بر عهده داشت.
مسابقه «اعجوبه های ایرانی» در ۵ بخش بازیگری، ورزشی، خوانندگی پاپ و سنتی و استعداد عجیب برگزار و به برندگان هدایای نفیسی اهدا شد. داوری این مسابقه را کمال تبریزی برای بازیگری، حسام الدین سراج برای خوانندگی سنتی، روزبه نعمت الهی برای خوانندگی پاپ، مزدک میرزایی برای استعداد ورزشی، مهدی صفایی برای ورزش رزمی و رضا رشیدپور برای استعداد عجیب به عهده داشتند.
این مسابقات از ۲۱ مرداد آغاز شد و قرار بود در ۲۱ شهریور به کار خود پایان دهد و بعد تا ۱۰ مهر ماه تمدید شد.