رضا اسدی فرد در راستای توسعه اقتصاد دانش بنیان در کشور به خبرنگار مهر گفت: ما در این کارگروه بررسی می کنیم که چه صنایعی به تکنولوژی و چه تکنولوژی هایی نیاز به صنعتی شدن دارند.
وی با بیان اینکه از این رو بانک اطلاعاتی برای این تکنولوژی ها و صنعت را تهیه کرده ایم، اظهار داشت: از طریق این بانک اطلاعاتی که در دست داریم تقاضا از سوی صنعت را به دارندگان فناوری معرفی می کنیم که دارندگان محصول با تکنولوژی های جدید بتوانند محصولشان را از طریق فناوری های موجود ارتقا دهند.
وی ادامه داد: در نتیجه این ارتقا باعث می شود راندمان محصول افزایش، مصرف انرژی کم و سبد محصولات کامل تر شود، بدین ترتیب فناوری در نانو به توسعه می رسد و اقتصاد دانش بنیان محقق خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه در سال گذشته،۱۵۰ میلیارد تومان نتیجه اقتصاد دانش بنیان در فناوری نانو بود، عنوان کرد: هر ساله در ستاد نانو، اقتصاد دانش بنیان به صورت صددرصد محقق می شود و امیدواریم این میزان امسال نسبت به سال گذشته افزایش یابد و از این طریق به عدد قابل توجهی در اقتصاد برسیم.
اسدی فرد گفت: تا کنون ۳۱۹ مورد تکنولوزی از ۱۶۷ شرکت دانش بنیان نانو تایید شده و در این بانک اطلاعاتی قرار گرفته اند.
وی با تاکید بر اینکه بیشترین کار ما در ستاد توسعه فناوری نانو، شناسایی نیاز جدید صنعت و معرفی فناوری به آن است، عنوان کرد: به همین ترتیب فناوری ها می توانند به اقتصاد برسند و ما هم در پی آن شاهد تحقق اقتصاد دانش بنیان در کشور خواهیم بود.