رئیس سازمان نهضت سوادی باقرزاده گفت: سوادآموزی زیر بنای توسعه فرهنگی و اجتماعی کشور است.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی باقرزاده درجلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستان نیکشهر، اظهار کرد: حذف بی سوادی و آموزش سواد زمینه ساز ارتقاء شاخص ها و رشد فرهنگی جامعه است.

رئیس سازمان نهضت سوادی باقرزاده تصریح کرد: در جهت ارتقای شاخص های سواد و حذف بی سوادی دولت تهمیدات مادی و معنوی زیادی  را در نظر گرفته است که این اقدامات در تمام نظام های آموزشی جهان بی سابقه است.

وی خاطرنشان کرد: با مصوبه‌ای که در آن تعدادی از محدودیت‌های اجتماعی فهرست شده و از امسال به تدریج اعمال می‌شود بی سوادان چاره ای جز شرکت در کلاس های سواد آموزی ندارند.

باقرزاده افزود: روی سخن ما با سه میلیون و ۴۵۶هزار نفری است که در سرشماری سال ۹۰ بی‌سواد شناخته شده‌اند و تاکنون نتوانسته اند در کلاس های درس شرکت کنند.

وی ادامه داد: دربسته حمایتی دولت علاوه برآموزش رایگان، تهمیدات تشویقی مناسبی برای حضور در کلاس درس درنظر گرفته تادر صورتی که فرد شخصاً به ادارات آموزش و پرورش مراجعه ودر کلاس های سوادآموزی حضور یابد تحت پوشش این بسته های حمایتی قرار می گیرد.

رئیس سازمان نهضت سوادی افزود : اقدامات تشویقی برای افراد آموزش گیرنده(بی سواد) و آموزش دهنده در نظر گرفته شده و این مشوق ها اکثرا مالی است، به طوری که اگر کسی داوطلبانه در دوره های نهضت شرکت کند مبلغ ۶۰۰ تا ۶۷۰ هزارتومان به او پرداخت خواهد شد.

باقرزاده گفت: اهرم تشویق برای کسانی که پدر، مادر، اقوام وخویشاوندانشان را باسواد کنند نیز جزء بسته فوق است.

رئیس سازمان نهضت سواد آموزی بیان کرد: ظرفیت مناسب شوراها به عنوان یک نهاد مردمی و ائمه جمعه و جماعات در جهت تشویق و ترغیب هر چه بیشتر به امر سوادآموزی می تواند این نهاد را هرچه بیشتر کمک کند.

 

وی خاطرنشان کرد: مخاطب اصلی دولت افراد بیسواد زیر ۵۰ سال هستند که این افراد امسال و سال بعد را برای باسواد شدن فرصت دارند و اگر تا پایان ۹۵ نتوانستند درامر باسوادی شرکت کنند مشمول محدودیت های اجتماعی قرار می گیرند.

وی گفت : این برنامه حاکی از پیش بینی ۳۷ محدودیت اجتماعی است که از امسال بتدریج اجرا می شود و بعد از سال ۹۵ نیز در ابعاد وسیع تری اعمال خواهد شد و از این پس افراد دارای مدارک تحصیلی کمتر از ششم ابتدایی به هیچ عنوان در سازمان ها، ادارات و موسسات دولتی و غیردولتی به کار گرفته نخواهند شد و ادامه همکاری نیروهای فعلی نیز منوط به باسوادی است.