قم - دومین تقابل تیم‌های بسکتبال با ویلچر ایثار ماهان تندیس قم و تیم ملی عراق با دومین برد پی در پی نماینده قم در لیگ بر‌تر بسکتبال با ویلچر همراه بود.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی بسکتبال با ویلچر عراق که برای برپایی اردوی آماده سازی خود به قم سفر کرده است شامگاه دوشنبه در دیداری دوستانه برابر تیم ایثار ماهان تندیس قم قرار گرفت و برابر این تیم مغلوب شد.

در این مسابقه که در سالن شهدای بهزیستی قم برگزار شد تیم ایثار ماهان تندیس قم موفق شد برتری خود در بازی نخست را در دومین مسابقه نیز بر حریف دیکته کند و در ‌‌نهایت با نتیجه ۸۵ بر ۵۹ حریف خود را شکست دهد.

شاگردان عباس خاکی در تیم ایثار ماهان تندیس قم پیش از این در نخستین رویارویی تدارکاتی دو تیم موفق به کسب پیروزی ۷۷ بر ۴۸ برابر عراق شده بودند تا بدین ترتیب تیم ملی عراق در هر ۲ بازی خود با ایثار بازنده شود.

تیم بسکتبال با ویلچر ایثار ماهان تندیس قم مدافع عنوان قهرمانی لیگ بر‌تر بسکتبال با ویلچر باشگاه‌های کشور است و مسابقات خود در فصل جدید این پیکار‌ها را از اوایل آبان ماه آغاز می‌کند.

تیم ملی بسکتبال با ویلچر عراق نیز علاوه بر ۲ مسابقه دوستانه با تیم لیگ برتری ایاثر ماهان تندیس قم، یک مسابقه با تیم دوم ایثار که در لیگ دسته دوم کشور حضور دارد برگزار کرد و موفق شد این تیم را ۶۴ بر ۵۲ شکست دهد.

ملی پوشان عراقی خود را برای کسب سهمیه ورودی بازی‌های پارالمپیک ۲۰۱۶ ریدوژانیرو آماده می‌کنند و به همین دلیل در قم اردو زده‌اند در حالی که این اردو این هفته در قم به پایان می‌رسد.

فصل جدید لیگ بر‌تر بسکتبال با ویلچر نیز امسال با حضور هشت تیم مدعی و از ششم آبان ماه آغاز می‌شود و تیم بسکتبال با ویلچر ایثار ماهان‌تندیس قم در گروه دوم مقدماتی با تیم‌های شهرداری اراک، آلومینیوم المهدی هرمزگان و هیئت زنجان همگروه است.