به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر احمدی درهمایش هفته بهداشت و روان - پیوند اولیاء مربیان و روز خانواده برگزار شد، اظهار کرد: نزدیک صد سال است دنیا به این نتیجه و ضرورت رسیده که برای پیش برد اهداف آموزش بچه ها، باید اولیاء را آموزش داد.براساس آئین و قانون های مدنی تربیت فرزند برعهده پدر است و این وظیفه امروز خواسته یا ناخواسته برعهده مدرسه قرار گرفته است.
مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش وپرورش تصریح کرد: انجمن های اولیا و مربیان باید مفهوم تربیت را موشکافی نمایند.اذهان خانواده ها عمدتاً آموزشی است و تحقق درونی انسان ها را احتیاج داریم. وقتی انسان خلیفه خدا است باید کارخدایی انجام دهد.تربیت آزادانه و آزاد مندانه این هدف را محقق خواهد کرد.
وی ارتباط بین خانه و مدرسه را ازاولین اهداف انجمن اولیا و مربیان خواند و افزود: برای ارتقای این ارتباط، انجمنی منتخب از اولیاء و معلمان و پرسنل مدرسه تشکیل می شود که باید فعال و پویا باشد و تلاش کند اولیا را جذب کرده و از ظرفیت های موجود آن ها در پیشبرد اهداف آموزشی استفاده نماید که در این مسیر کمک های تخصصی و فکری، بیشترین اهمیت را دارد.
وی درخصوص اهمیت بهداشت روان بر شادبودن، پویایی و رضایتمندی جامعه تاکیدکرد و ادامه داد: انسانی سالم است که علاوه بر مولفه ای فوق، از اطمینان درونی و آرامش الهی نیز بهره مند باشد.آن گونه زندگی کند که همواره شوق دیدار با خداوند را داشته باشد.
مشاور وزیر آموزش وپرورش درخصوص آسیب های اجتماعی که دانش آموزان وقشر نوجوان و جوان را هدف قرارداده اند گفت: به دلیل دسترسی زیادی که بچه با تغییرات سخت افزاری و نرم افزاری موجود در جامعه دارند،درجریان انواع و اقسام رفتارها منجمله رفتارهای آسیب زا قرار می گیرند که عمدتاً از آسیب های آن بی خبرند یا میل به تجربه آن را دارند.به همین لحاظ تلاش برای آشنا کردن منطقی با رفتارهای اجتماعی و آموزش و آگاهی بخشی، برای نسل نوپای جامعه اجتناب ناپذیر است.