خط تلفن 123 كودك كه مربوط به اعلام موارد كودك آزاري است ، همچنان در كشور ناشناخته باقي مانده و اطلاع رساني كافي در اين خصوص صورت نگرفته است.

معاون امور آسيبهاي اجتماعي بهزيستي كرج در گفتگو با خبرنگار اجتماعي مهر در كرج گفت: از سال گذشته اين تلفن در برخي مناطق كشور داير شده اما به دليل كمبود نيرو و عدم آگاهي از وجود اين شماره تلفن ، خط ياد شده بازدهي كافي نداشته است.

ناصر زماني افزود: پيش از هر اقدام ، فرهنگ سازي در خصوص وجود چنين مراكزي در كشور بايد نهادينه شود و اين شماره تبديل به بازيچه كودكان نگردد.

وي با اشاره به كم توجهي به بحث دفاع از حقوق كودك در كشور اظهار داشت: به رغم توصيه هاي ديني فراوان در اين خصوص ، كودك آزاري در كشور در برخي موارد به صورت روش تربيتي مرسوم شده است و اين نقصي است كه جا دارد كارشناسان ديني و اجتماعي به دنبال برطرف كردن آن باشند.

معاون امور آسيبهاي اجتماعي بهزيستي كرج خاطر نشان كرد: به همين دليل آمار دقيق از تعداد كودك آزارها وجود ندارد و از سوي ديگر چون بسياري از موارد كودك آزاري در كشور توسط والدين صورت مي گيرد ، شكايتي از طرف فرد كودك آزار مطرح نمي شود.

زماني تصريح كرد: در بخش حقوق كودك نيز در كشور ضعفهايي وجود دارد كه جا دارد كارشناسان به دنبال برطرف كردن آنها و وضع قوانين متناسب با مقتضيات كودكان امروز باشند.

وي يادآور شد: به دليل آثار زيانباري كه كودك آزاري در بزرگسالي به دنبال دارد لازم است براي مبارزه با اين پديده كه يكي از علتهاي آن زندگي ماشيني است ، تمهيدات جدي انديشيده شود تا مانند بسياري از شاخصه ها در اين موضوع نيز به استانداردهاي جهاني دست يابيم.