یاسوج – در کارگروه مبارزه با زمین‌خواری از برخی از زمین خواریهای انجام شده و خلاف قانون طی سالهای اخیر در مناطق جنگلی، حریم رودخانه بشار و زمین های کشاورزی یاسوج پرده برداری شد.

به گزارش خبرنگار مهر، کارگروه مبارزه با زمین‌خواری استان ظهر چهارشنبه باحضور مسئولان مربوطه در یاسوج برگزار شد.

دراین کارگروه متولیان گزارشی از میزان زمین خواری در استان و همچنین اقدامات انجام شده در این زمینه ارائه دادند با این حال معاون عمرانی استاندار استان این اقدامات را مطلوب ندانست و خواستار برخورد جدی تر با متصرفان منابع ملی شد.

پژمان نیک‌اقبالی گفت: تناسبی بین فعالیت ادارات در مبارزه با زمین خواری و تخلفات زمین‌خواری وجود ندارد.

وی بر تلاش و فعالیت بیشتر برای پیشگیری و مقابله با زمین خواری تاکید کرد و افزود: دستگاههای متولی باید در این خصوص هوشیار باشند و اجازه تجاوز به منابع ملی به متخلفین ندهند.

نیک اقبالی به تصرف اراضی حریم رودخانه بشار اشاره کرد و اظهار داشت: تخلفات و تصرفات در اراضی رودخانه بشار زیاد است و این نظارت بیشتر شرکت آب منطقه ای را می طلبد.

معاون استاندار اجاره بستر حریم رودخانه را یکی از عوامل افزایش تخلف دانست و خواستار لغو این اقدام شد.

وی همچنین بر مستند‌سازی تخلفات زمین‌خواری تاکید کرد و گفت: سهل انگاری در این زمینه موجب صدور احکام به ضرر ادارات می شود.

ساخت و ساز غیرقانونی در اراضی کشاورزی سروک

رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست از تصرف ۱۲ هکتار از اراضی کشاورزی منطقه «سروک» در ضلع جنوبی شهر یاسوج طی سالهای اخیر خبرداد و گفت: در این اراضی به صورت غیرقانونی ساخت و ساز انجام شده است.

جعفر گوهرگانی افزود: سازمان جهاد کشاورزی استان در زمینه رفع تصرف اراضی کشاورزی سروک ۵۴ مورد پرونده در محاکم قضایی تشکیل داده است.

وی بیان کرد: حکم قلع و قمع ۳۰ مورد از ساخت و سازهای غیرمجاز در محاکم قضایی استان صادر شده است.

گوهرگانی اظهار کرد: بسیاری از ساخت و سازهای اراضی منطقه سروک توسط کسانی انجام شده که در ادارات ریشه دارند و به جهادکشاورزی فشار می‌آورند که این کار خلاف را در محاکم قضایی پیگیری نکنند.

وی عنوان کرد: تمام واحدهای مسکونی ساخته شده منطقه سروک که به صورت غیرمجاز در اراضی کشاورزی احداث شده دارای تمام زیرساخت‌های آب، برق و گاز هستند و حتی امکانات ارائه شده برای این منطقه از یاسوج مرکز شهر بهتر است.

زمین خواری در سمال شهر یاسوج در دست پیگیری است

مدیرکل دفتر فنی استانداری استان هم در این نشست از یکی از زمین خواری های شمال یاسوج در سالیان اخیر پرده برداشت.

سید حسین کاظمی گفت:۸۹ هکتار از اراضی شمال شهر یاسوج تصرف شده و در حال پیگیری برای رفع تصرف این اراضی هستیم.

وی بیان کرد: برخی دستگاه‌های اجرایی در این زمین‌خواری نقش داشته است.

کاظمی اظهار کرد: در سنوات گذشته نیز هفت هکتار زمین به منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد واگذار شد که متأسفانه منابع طبیعی این زمین‌ها را بین کارکنان خود تقسیم کرده که این جرم است.