اصغر رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه در دوره اعضای فعلی هیات اجرایی کمیته ملی المپیک انتخاب ناظر فردی برای رشته های مختلف از دستور کار خارج شده بود تا مسئولیت این کار به یک تیم کارشناسی سپرده شود، اظهارداشت: اما بنا به نیازی که برای ارزیابی دقیق برخی رشته های المپیکی و به خصوص رشته های مدال آور در آستانه بازی های المپیک برزیل وجود دارد و بر اساس پیشنهادات مطرح شده در این زمینه قرار است تا زمان حضور در این دوره بازی ها، ارزیابی وضعیت برخی رشته ها به ناظران فردی سپرده شود.
وی با تاکید بر اینکه رشته های مدال آور برای انتخاب ناظر فردی در اولیت قرار دارند، خاطرنشان کرد: تکواندو، وزنه برداری و کشتی در هر دو بخش فرنگی و آزاد رشته هایی هستندکه در گروه رشته های مدال آور قرار دارند و انتخاب ناظر فردی برای تحلیل دقیق تر وضعیت ورزشکاران آنها قطعی است.
رئیس مرکز نظارت بر تیم های ملی با تاکید بر اینکه انتخاب ناظر فردی برای رشته های مدال آور المپیک بر اساس یک برنامه مصوب انجام خواهد شد، گفت: انتخاب و معرفی ناظران تحلیل گر رشته های المپیک نیاز به یک دستورالعمل مشخص داشت. این دستور العمل تهیه شده و در اولین نشست اعضای هیات اجرایی کمیته ملی المپیک جهت بررسی دوباره و تصویب ارائه خواهد شد.
رحیمی با تاکید بر اینکه در این دستورالعمل معیارها و چگونگی انتخاب ناظران لحاظ شده است، خاطرنشان کرد: پس از تصویب دستور العمل انتخاب ناظران رشته های المپیکی، معرفی ناظران را در دستور کار قرار می دهیم. همان طور که گفتم رشته های مدال آور در اولویت هستند.
رئیس مرکز نظارت بر تیم های ملی در پاسخ به این پرسش که «مامویت اصلی ناظران چیست؟»، گفت: کنترل و نظارت بر حسن اجرای برنامه های مصوب ماموریتی که هستند تحلیل گران فنی از طرف کمیته ملی المپیک مامور به انجام آن هستند. گزارش هفتگی و ماهانه این افراد در مورد رشته های تحت نظارت شان در کمیته ملی المپیک و به خصوص در نشست های اعضای هیات اجرایی و نشست های تخصصی فدراسیون ها مورد بررسی قرار گرفت و خیلی ازتصمیم گیری های آتی بر اساس همین گزارش ها انجام خواهد شد.