بیرجند- مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی از وجود ۶۰۶ بیمار خاص در استان خبر داد و گفت: با توجه به محرومیت استان نهادهای حمایتی برای هزینه‌های درمان بیماران خاص را کمک کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس ابراهیمی ظهر سه‌شنبه در کمیته بیماران خاص اظهار کرد: یکی از وظایف کمیته بررسی مشکلات و پیشگیری از بیماران خاص است.

وی بابیان اینکه ۹۰ درصد از هزینه‌های درمانی بیماران خاص را دانشگاه علوم پزشکی پرداخت می‌کند بیان داشت: با توجه به محرومیت استان ۱۰ درصد هزینه‌های پرداخت درمانی نیز برای مردم سنگین است.

وی خواستار کمک از سوی سازمان‌ها، کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی استان در این راستا شد و افزود: اسکان همراهان بیماران، مسکن و اشتغال بیماران خاص از مشکلات این حوزه است.

ابراهیمی از وجود ۶۰۶ بیمار خاص در استان خراسان جنوبی خبر داد و افزود: اکثر بیماران دیالیزی هستند که ۱۸۰ میلیارد ریال صرف هزینه‌های این بیماران شده است.

راه‌اندازی بانک خون در مرکز بیماران خاص استان

گنجی فر معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیز در این کمیته گفت: استان خراسان جنوبی جزو محدود استان‌هایی است که به‌صورت جامع به بیماران خاص خدمات‌رسانی می‌کند.

وی بابیان اینکه روند گسترش خدمات‌دهی در مرکز جامع آموزشی درمانی بیماری‌های خاص استان رو به رشد است افزود: امیدواریم بتوانیم دامنه ارائه خدمات را به سایر بیماران و خدمات سرپایی و چکاب‌ها را گسترش دهیم.

وی از راه‌اندازی بانک خون در این مرکز خبر داد و اظهار داشت: ایجاد داروخانه هلال‌احمر در این مرکز نیز در دستور کار قرار دارد.

درخشش بیماران خاص استان در مسابقات ورزشی

افسانه اسلامی، رئیس هیئت ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضای خراسان جنوبی نیز در این کمیته اظهار کرد: در حال حاضر فدراسیون ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا برای بیماران هموفیلی، دیالیز، دیابت، تالاسمی و پیوند اعضا در ۵ رشته مصوب ورزشی خدمات ارائه می‌کنند.

وی افزایش امید به زندگی، ایجاد بستر مناسب جهت بازگشت نشاط و شادابی به زندگی بیماران و کمک کردن به درمان بیماران را از مهم‌ترین اهداف فدراسیون برشمرد و افزود: برای تحقق این اهداف یکی از برنامه‌های فدراسیون توسعه و ترویج ورزش همگانی در بین بیماران خاص است.

وی از اعزام بانوان ورزشکار پیوند اعضا به مسابقات کشوری خبر داد و گفت: کسب ۳ مقام اول در رشته‌های دوومیدانی، پرتاب دیسک و راه‌یابی به مسابقات انتخابی گروه ملی از افتخارات هیئت ورزش استان است.

وی یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های فدراسیون را جذب حداکثری بیماران خاص در استان و شناساندن هیئت و خدمات هیئت به اعضا دانست و اظهار کرد: در این راستا از طرف دفتر امور اجتماعی استانداری هیچ پیگیری صورت نگرفته است.

اسلامی افزود: در اختیار نداشتن بانک اطلاعاتی و عدم همراهی مجموعه‌های فعال درزمینهٔ بیماران خاص نیز از دیگر مشکلات اساسی هیئت ورزشی بیماران خاص است.