به گزارش خبرگزاری مهر، مسعودرضا سلطانی مدیرکل پشتیبانی فنی و راه اندازی شرکت ارتباطات زیرساخت در این باره گفت: شرکت ارتباطات زیرساخت به دو شیوه از طریق لینک های اضطراری، ارتباطات راه دور مناطق بحران زده را برقرار می کند.
وی اظهارکرد: شیوه نخست از طریق ارتباطات رادیویی است، به این صورت که کانتینرهایی با تجهیزات رادیویی در بخش هایی از کشور مستقر شده اند تا در مواقع بروز اختلالات ارتباطی در مراکز بحران مستقر شده و از آنجا ارتباطات آن مناطق را با سراسر کشور برقرار کنند.
مدیرکل پشتیبانی فنی و راه اندازی شرکت ارتباطات زیرساخت، تصریح کرد: شیوه دوم که در آینده نزدیک بهره برداری می شود، برقراری ارتباطات راه دور از طریق «فیبرهای تاکتیکی» است.
وی افزود: به این صورت که کانتینرهای حاوی این تجهیزات در مناطق بحران زده مستقر می شوند و تجهیزات فیبرنوری این دستگاه ها به اولین مسیر فیبرهای کشور و سپس به اولین مراکز زیرساخت خارج از نقاط بحران وصل می شوند تا در نهایت ارتباطات راه دور مناطق بحران زده اعم از ارتباطات بین استانی، بین الملل و اینترنت این نقاط را به صورت اضطراری تامین کنند .
مدیرکل پشتیبانی فنی و راه اندازی شرکت ارتباطات زیرساخت به امکان بهره برداری از ارتباطات ماهواره ای و با استفاده از تجهیزات VSAT برای تامین ارتباط نقاط بحران زده اشاره کرد.
سلطانی در خصوص مراکز استقرار این کانتینرها گفت: این کانتینرها در نقاطی که بهترین دسترسی را به تمامی نقاط کشور دارند، مستقر هستند.