شهرکرد - رئیس بنیاد نخبگان استان چهارمحال و بختیاری گفت: رویداد كارآفرينی شناسایی ایده های برتر( استارت‌آپ ويكند) برای نخستین بار در استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد برگزار می شود.

مجتبی بنیادیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری نخستین دوره كارآفرينی شناسایی ایده ها برتر( استارت‌آپ ويكند) در استان چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: این دوره کارآفرینی در دانشگاه شهرکرد برگزار می شود.

وی افزود: در این دوره حدود ۹۰ نفر با طرح ایده به رقابت با یکدیگر می پردازند که برترین ایده ها انتخاب می شوند و مورد حمایت قرار می گیرند.

رئیس بنیاد نخبگان استان چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: این دوره نخستین دوره ای است که در استان چهارمحال و بختیاری برگزار می شود و ثبت نامی های این دوره بیشتر دانشجویان هستند.

وی افزود: استارت آپ ویکند رویدادی است که می‌تواند نوآوری، خلاقیت، کار گروهی، کسب و کار، تجارت و فرهنگ کارآفرینی را در جامعه گسترش دهد.

رئیس بنیاد نخبگان استان چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: این رویداد کارآفرینی هفتم و هشتم آبان ماه در دانشگاه شهرکرد برگزار می شود.

شناسایی ایده ها برتر یا استارت‌آپ ویکند یک رویداد آموزشی تجربی است كه در سراسر جهان برگزار می شود و طی آن که در سه روز متوالی شرکت‌کنندگان پرانگیزه‌ای شامل برنامه‌نویسان، مدیران تجاری، بازاریاب‌های حرفه‌ای و طراحان گرافیکی گرد هم می‌آیند و طی ۵۴ ساعت، ایده‌هایشان را مطرح و به اشتراك می گذارند و بعد از تشكيل گروه و اجرای ايده‌ها يك كسب و كار جديد به وجود می آيد.