به گزارش خبرنگار مهر، جمشید انصاری شامگاه شنبه در جلسه شورای اداری استان، به استفاده از ظرفیت مهم بخش خصوصی اشاره کرد و افزود: خوشبختانه در استان زنجان همدلی خوبی بین بخش خصوصی و دولت وجود دارد.
وی اظهار کرد: استان زنجان به لحاظ روان بودن فضای کسبوکار رتبه ۴ را در کشور دارد.
استاندار زنجان گفت: یکی از ویژگی های بارز استان زنجان وجود سازمانهای مردمنهاد و خیریه است که با توجه به فعالیتهای انجام شده توفیقات خوبی کسب کرده است.
انصاری افزود: در سفر رئیسجمهور به استان زنجان دو تصمیم گرفته شد که استان باید به سمت توسعه صنعتی برود و این استان به قطب برق و الکترونیک تبدیل شود و خوشبختانه در این راستا زنجان در یکی از فناوری های مهم کشور یعنی صنعت برق فعال است.
انصاری از انجام مطالعات نهایی دو خطه کردن راهآهن زنجان به تهران خبر داد و گفت: مناقصه قطعه چهار این پروژه انجام شد و در انتظار تخصیص اعتبار برای آغاز عملیات اجرایی است.
وی افزود: برای توسعه استان ۷ راهبرد پیشبینیشده که این راهبردها در بخش صنعت و معدن، مدیریت و عمران شهری، خدمات گردشگری و آب است که در پایان برنامه ششم توسعه کشور جایگاه زنجان در برخی حوزهها از جمله معدن و صنعت ارتقا یافته و به رتبه ۱۰ میرسد.
استاندار زنجان بابیان اینکه زنجان چهار راه ارتباطی در اوره است، گفت: این استان جزو ۱۰ استانی است که معادن غنی دارد.
انصاری با اشاره به اینکه ۶۸ نوع ماده معدنی در کشور وجود دارد، افزود: از این تعداد ۳۹ ماده معدنی در استان زنجان وجود دارد و این خود پتانسیل بسیار مهم برای استان است که باید از این فرصت برای توسعه صنعتی و معدنی استفاده کنیم.
وی به جایگاه صنعت سرب و روی در استان اشاره کرد و افزود: این صنعت حدود ۶ هزار نیروی شاغل و ۵۰ واحد فعال دارد.
استاندار زنجان یادآور شد: استان زنجان دو میلیون و ۶۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی تولید میکند که از این میزان ۶۰۰ هزار تن مصرف و دو میلیون تن مازاد بر نیاز بوده و به استانهای دیگر صادر میشود.
وی تصریح کرد: استان زنجان ۷۵ هزار دانشجو دارد که خود مهمترین پتانسیل برای توسعه استان است و باید از این استعدادها به خوبی استفاده کرد.