به گزارش خبرنگار مهر، مدیر اداره پیشگیری و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی ظهر یک شنبه در مراسم رونمایی از این نرم افزار گفت: با همکاری جمعی از اساتید دانشگاه شیراز و مدیران شرکتی خصوصی دو سال برای تهیه این نرم افزار زحمت کشیده شده که تا به امروز فاز اول نرم افزار آماده شده و تهیه بخش های دیگر نیز در حال پیگیری است.
علیرضا ذاکرعباسعلی با اشاره به اینکه این نرم افزار بانک اطلاعاتی از متکدیان شهر فراهم می کند، گفت: این نرم افزار بر اساس کد اختصاص یافته به هر نفر، مشخصات سه جلدی، عکس های نیم رخ، تمام رخ و تمام قد فرد، عنبیه فرد و اثر ۱۰ انگشت وی، می تواند متکدی را تشخیص دهد.
وی بیان کرد: این نرم افزار می تواند به سایر دستگاه های مرتبط مانند نیروی انتظامی در شناسایی افراد کمک کند.
مدیر اداره پیشگیری و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی شیراز بیان کرد: یکی دیگر از قسمت های نرم افزار بخش آمار آن است که اطلاعات افراد را بر اساس نوع پذیرش و نوع ساماندهی مرتب می کند که این بخش می تواند در زمینه تحلیل و بررسی که برای آسیب های اجتماعی انجام می شود، کمک کننده باشد.
ذاکرعباسعلی یادآور شد: ۱۰ سال است که مدارک آسیب های اجتماعی به شکل سنتی در اداره پیشگیری و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی تهیه شده که در نزدیک ترین زمان این اطلاعات نیز به سامانه مذکور وارد می شوند.
وی با اشاره به اینکه طی تفاهم نامه منعقد شده بین بهزیستی و اداره پیشگیری شیراز مراکز ترک اعتیادی برای جمع آوری و ساماندهی متکدیان شهر در نظر گرفته شده اند، گفت: اداره پیشگیری و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی شیراز توانسته برای ۱۳۰ نفر از افراد بهبود یافته از مراکز اشتغال ایجاد کند.