نعمت الله نیکزاد در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه حدود ۲۰ هزار واحد صنفی در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد، افزود: از این تعداد حدود هفت هزار واحد در سطح شهرستان بویراحمد فعالیت می کنند.
وی تعداد واحدهای صنفی فاقد پروانه کسب در این شهرستان را حدود ۳۰۰ واحد عنوان کرد و اظهار داشت: مراحل قانونی صدور پروانه کسب این واحدها در حال پیگیری است.
نیکزاد در خصوص واحدهای صنفی که بدون پروانه کسب فعالیت می کنند بیان کرد: به این واحدها تذکر داده شده و در صورتیکه پس از ده روز نسبت به دریافت پروانه کسب اقدام نکردند با آنها برخورد و پلمپ می شوند.
وی یادآور شد: در هفت ماهه نخست سال جاری حدود ۴۵۰ واحد صنفی در سطح شهرستان بویراحمد به علت نداشتن پروانه کسب پلمپ شدند.
دبیر اتاق اصناف شهرستان بویراحمد با بیان اینکه در این مدت از حدود سه هزار و ۵۰۰ واحد صنفی بازرسی به عمل آمد، تصریح کرد: از این تعداد حدود ۷۰۰ واحد به علت تخلف جریمه شدند،
نیکزاد عدم درج قیمت، عدم ارائه فاکتور یا صورتحساب، گرانفروشی و کم فروشی را از مهمترین تخلفات این واحدهای صنفی عنوان کرد.
وی با بیان اینکه تلفن ۱۲۴ همواره آماده پاسخگویی به شکایات مردمی است، اضافه کرد: بیشترین شکایات از بنگاه های املاک، تعمیرکاران و همچنین از گرانی میوه و تره بار است.
دبیر اتاق اصناف شهرستان بویراحمد عنوان کرد: اتاق اصناف به عنوان متولی اصناف در چارچوب قانون نظام صنفی برای ساماندهی بازار تلاش کرده و با هرگونه گرانفروشی و اجحاف در حق مردم برخورد می کند.
نیکزاد اظهار داشت: گوشت قرمز و شیشه ساختمان در شهرستان بویراحمد در مقایسه با دیگر شهرهای ایران با قیمت کمتری عرضه می شوند.
وی مهمترین علت گرانی میوه در شهرستان بویراحمد را نبود میدان میوه و تره بار در این شهرستان دانست و تصریح کرد: فروشندگان به علت خرید میوه از شهرستان های همجوار متحمل هزینه زیادی می شوند.
دبیر اتاق اصناف شهرستان بویراحمد ادامه داد: با هماهنگی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بحث میدان میوه و تره بار به صورت ویژه در حال پیگیری است.