به گزارش خبرنگار مهر، عباس مؤذن شامگاه چهارشنبه در جلسه کمیسیون اقتصاد، سرمایهگذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان بابیان اینکه تجربه و بستر هر استان بهمنظور سرمایهگذاری با سایر استانها متفاوت است، اظهار داشت: استان همدان در این زمینه برخورد قوی نداشته و به بلوغ و بستری که برای ترغیب سرمایهگذار نیاز است نرسیده است.
وی با تأکید بر اینکه نگاه به سرمایهگذار نباید نگاه پیمانکاری و کارفرمایی باشد، افزود: نگاه کارفرمایانه به سرمایهگذار ناشی از تجربه ناکافی در حوزه سرمایهگذاری است.
مدیرعامل کنسرسیوم سرمایهگذار پروژه میدان بزرگ میوه و ترهبار همدان با افزودن این نکته که باید برای سرمایهگذار انگیزه همراه با توجیه اقتصادی فراهم شود، ادامه داد: در این صورت سرمایهگذار هزینههای اقتصادی را میپذیرد و ورود پیدا میکند.
مؤذن با اشاره به اینکه تصور این امر که بتاجا طرف قرارداد پروژه میدان بار همدان است تصور غلطی است، عنوان کرد: بنیادهای تعاون نیروهای مسلح اجازه ندارند بهطور مستقیم در فعالیتهای اقتصادی وارد شوند.
وی با اضافه کردن این مطلب که سرمایهگذار با این شرایط با بازده اقتصادی درازمدت و ریسک و جسارت بزرگی روبرو است، گفت: باوجودی که این پروژه موضوعی و منطقهای است کنسرسیوم در سرمایهگذاری آن ورود پیداکرده است.
متأسفانه بسترسازان سرمایهگذاری در استان ضعیف عمل میکنند
مدیرعامل کنسرسیوم سرمایهگذار پروژه میدان بزرگ میوه و ترهبار همدان با اشاره به اینکه استان همدان باید تمرین جذب سرمایهگذار را بیاموزد، گفت: متأسفانه بسترسازان سرمایهگذاری در استان ضعیف عمل میکنند و اگر طرف سرمایهگذار خود را راغب نشان دهد تصور و برداشت دیگری میشود.
مؤذن با تأکید بر اینکه ما بهعنوان کارگزار در این پروژه شرکت نکردهایم، ادامه داد: این پروژه اشتغال و درآمد در استان همدان ایجاد میکند و نیاز بهصرف این مقدار زمان ندارد.
وی در ادامه بار دیگر به این موضوع که سرمایهگذار ایجاد فرصت میکند اشاره و عنوان کرد: پیشرفت و ترقی همواره یکقدم جلوتر از جسارت است و تفکر پیرامون سرمایهگذار در استان همدان باید اصلاح شود.
نماینده کنسرسیوم سرمایهگذار پروژه میدان بزرگ میوه و ترهبار همدان نیز با اشاره به اینکه از آذرماه سال گذشته، پس از شرکت در فراخوان و کسب امتیاز لازم برای سرمایهگذاری در این پروژه تاکنون درگیر مسائل اداری آن هستیم، گفت: فعالیتهای مربوط به پروژه از قبیل انتخاب پیمانکار، مکانیک خاک و نقشهبرداری زمین، رایزنی با بانکها بهمنظور دریافت تسهیلات بخشی در استان و بخشی در تهران انجام گرفت.
بهرام گل محمدیان با اضافه کردن این مطلب که اشتغالزایی حدود چهار هزار نفر در این پروژه پیشبینیشده، افزود: این پروژه یک شوک تولیدی و صنعتی بزرگ برای همدان به شمار میآید و موضوعی نیست که بهسادگی از آن گذشت.
وی با تأکید بر اینکه سرمایهگذار نیاز به فرش قرمز ندارد، ادامه داد: آنچه سرمایهگذار به آن نیازمند است حمایت است، چراکه میخواهد صداقت خود رانشان دهد.
نماینده کنسرسیوم سرمایهگذار پروژه میدان بزرگ میوه و ترهبار همدان افزود: نحوه برخورد با سرمایهگذار باید به افرادی که در طی یک پروژه باهم همکاری میکنند آموزش داده شود تا بدانند سرمایهگذار شریک کار مجموعه است.