وي با مثبت ارزيابي كردن عملكرد كميسيون تلفيق در بررسي لايحه بودجه 85، در عين حال اظهارداشت: اين كميسيون تنها مناسب بود كه تصميم كاهش 10 ميليارد دلاري حجم بودجه 85 در اولين روز كاري خود را به جلسات بعدي و پس از رسيدگي به تبصره ها، هزينه ها و درآمدها، موكول مي كرد.
رهبر توضيح داد: به عبارت ديگر، كميسيون تلفيق مي توانست پس از رسيدگي به وضعيت درآمدي و هزينه اي، تصميم كاهش حجم بودجه سال 1385 را مي گرفت.
وي اظهارداشت: كميسيون تلفيق مجلس در مجموع 5 هزار ميليارد تومان از اعتبار طرح هاي عمراني ملي نسبت به لايحه پيشنهاد دولت براي سال 85 كاست.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي حساسيت كميسيون تلفيق در اعداد و ارقام ريز بودجه را به نفع دولت عنوان كرد و گفت: البته در رسيدگي به رديف هاي بودجه اي سال 85 تغييرات جدي صورت نگرفته است.
وي در عين حال خاطرنشان كرد: برخي كميسيون هاي تخصصي مجلس هم خواستار افزايش بودجه در بخش هاي مرتبط با خود شده بودند و معتقد بودند كه دولت بودجه كمي براي آن بخش ها ديده است كه از جمله آن هم مي توان به پيشنهاد افزايش 4 هزار ميليارد توماني كميسيون اجتماعي براي بخش هاي مرتبط با آن اشاره كرد.
رهبر گفت: كميسيون تلفيق بارها در بودجه نويسي تجربه دارد و مي داند كه اعداد و ارقام دولت در بودجه براساس فعاليت ها و ديگر مسايل تنظيم شده است.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي گفت: رسيدگي كارشناسانه به لايحه بودجه دولت را در صرفه جويي بيشتر در امور كمك مي كند.
وي تاكيد كرد: اختلاف با كميسيون تلفيق مجلس در مورد لايحه بودجه سال 85 ندارد و اين كميسيون نيز برخورد سياسي با اين لايحه نكرده است.
وي ابراز اميدواري كرد كه با همكاري مجلس و دولت، لايحه به موقع تصويب و به تاييد شوراي نگهبان برسد.
رهبر در ادامه از تعيين 200 هزار توماني حداقل حقوق دريافتي براي بازنشستگان لشگري و كشوري در سال 85 در كميسيون تلفيق مجلس خبر داد و اظهارداشت: البته اتخاذ اين تصميم بايد با رقم حداقل حقوق دريافتي كارمندان شاغل دولت تفاوت چنداني نداشته باشد تا مشكلي در آينده بوجود نيايد.