رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران گفت: کارنامه مدیریت شهری در خروج پادگان‌ها از پایتخت قابل قبول است.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سئوال که سال ۸۸ طرح جامع شهر تهران و یک مصوبه مجلس، دولت و شهرداری را مکلف کرد مجموعه‌های نظامی و پادگانی را در تهران ساماندهی، جابه‌جا و منتقل کند، اما هنوز این مهم به طور کامل انجام نشده، گفت: یکی از مفاد طرح تفصیلی و طرح جامع تهران، خروج پادگان‌ها از تهران و تبدیل آنها به عرصه‌های سبز و فضای باز بود.

وی با اشاره به اقدامات شهرداری در این زمینه گفت: شهرداری در دهه گذشته کارنامه خوبی در این زمینه داشته و اولین اقدام آن هم تبدیل پادگان موسوم به قلعه مرغی به فضای سبز بود.

سالاری اضافه کرد: در واقع ۳۰۰ هکتار عرصه این پادگان در جنوبی‌ترین نقطه تهران در اختیار شهروندان قرار گرفت و توسط مقام معظم رهبری نهالی در آن کاشته شد.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران افزود: قرار شد بارگذاری‌ها حداقلی و دانش‌پایه باشد و در راستای کم کردن فاصله جنوب و شمال تهران وارتقای جایگاه پایتخت در مقیاس جهانی.

وی با اشاره به مطرح شدن انتقال دیگر پادگان‌ها نیز گفت: پادگان‌های دیگری هم در کمیسیون ماده پنج و شورای عالی شهرسازی مطرح شده که قرار است تبدیل به فضای سبز شوند.

سالاری با انتقاد از پاره‌ای بی‌توجهی‌ها در این جایگزینی و تبدیل، گفت: متاسفانه در عرصه تدوین طرح تفصیلی در این پادگان‌ها پهنه‌های M، S، R ) محل مجاز استقرار توده ساختمانی) گذاشتیم. این از اشکالاتی است که در تدوین طرح تفصیلی مورد توجه قرار نگرفته است.

وی توضیح داد: اگر بخواهیم این پادگان‌ها را از شهر خارج کنیم و جای آن بارگذاری جمعیتی، انبوه‌سازی و برج‌سازی داشته باشیم، بهتر است پادگان‌ها بمانند، چون الان جمعیتی وجود ندارد.

عضو شورای شهر تهران گفت: جمعیت باعث آلودگی، افزایش ترافیک و چالش‌های شهری می‌شود.

سالاری در پایان گفت: شهرداری به دلیل ارتباط با لایه‌های حاکمیتی و نظامی خوب عمل کرده، یکی از این موضوعات بوستان یاس بود که با تدابیر رهبری، این عرصه بی‌نظیر در شهر تهران از نیروهای مسلح گرفته شد و در اختیار شهر تهران قرار گرفت.