به گزارش خبرگزاری مهر، «ترکی الفیصل» در مصاحبه با روزنامه هاآرتض با بیان این موضوع گفت: روابط بین عربستان و ایران در دوره ای خوب بوده است، اما در این دوره نیز این روابط بد شده و این روند تغییر نکرده است. ما به اظهارات حسن روحانی رئیس جمهور ایران مبنی بر تمایلش به بهبود روابط با عربستان شک داریم.
ترکی فیصل ضمن مخالفت با این موضوع که کشورش منبع تروریسم در جهان است مدعی شد که عربستان از حادثه یازده سبتامبر تاکنون در رأس مبارزه با تروریسم قرار دارد و اقداماتی سخت در جلوگیری از این پدیده و انتقال اشخاص به مناطق حساس اتخاذ کرده است.
رئیس سابق دستگاه جاسوسی عربستان در ادامه با بیان این مطلب که ایران دشمن مشترک عربستان و اسرائیل است خواستار اتحاد ریاض-تل آویو علیه تهران شد.
ترکی الفیصل اولین مقام سعودی نیست که درمورد روابط عربستان با رژیم صهیونیستی صحبت می کند بلکه بر اساس اسناد رسمی مشخص شده مقامات عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی از ابتدای سال ۲۰۱۴ میلادی تاکنون دست کم پنج بار به طور محرمانه بایکدیگر درباره ایران مذاکره کرده اند.
علاوه بر آن در خرداد ماه سال جاری نیز «انور ماجد عشقی» ژنرال بازنشسته سعودی در جریان سخنرانی خود در شورای روابط خارجی آمریکا مدعی شد که سیاست های ایران در منطقه تهاجمی بوده و باید نظام سیاسی در ایران برای «خیر بزرگتر» ساقط شود.
وی در این نشست در کنار «دوره گلد» نشسته بود که قرار است مدیرکل آتی وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی باشد. گلد در این نشست گفت: کنار هم قرار گرفتن ما بر روی این صحنه بدین معنا نیست که تمام اختلافات بین ما حل شده است اما امید ما این است که بتوانیم در سال های آینده به تمامی این اختلافات و تفاوت ها رسیدگی کنیم.
همچنین «شیمون شپیرا» یکی از ژنرال های بازنشسته ارتش رژیم صهیونیستی گفت: ما متوجه شدیم که مشکلات، چالش ها و پاسخ های مشابهی با هم داریم. وی از این نیز فراتر رفت و گفت که عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی استراتژی های سیاسی و اقتصادی مشترکی را برای مقابله با فعالیت های منطقه ای ایران در پیش گرفته اند.
یکی از اولین اسنادی که نشان می داد روابط بین رژیم صهیونیستی با برخی کشورهای عربی از جمله عربستان سعودی در جریان است، افشای اسناد ویکی لیکس بود که می گفت در سال ۲۰۱۰، یعقوب هاداس یکی از مدیران کل سابق وزارت خارجه رژیم صهیونیستی توضیحاتی را در خصوص گرم تر شدن فضای روابط این رژیم با برخی از کشورهای حاشیه خلیج فارس ارائه داده است.