به گزارش خبرگزاری مهر، حسن طایی با بیان اینکه مدیران و مسئولان دستگاه های حمایتی و بانک های عامل باید نگاه خود را نسبت به توسعه اقتصادی تغییر داده و طرح اشتغال در بنگاه های کوچک را در جامعه نهادینه کنند گفت: حل مشکل بیکاری و توسعه اقتصادی پایدار در گرو حمایت از بنگاه های اقتصادی خُرد و کوچک است.
وی ادامه داد: موفقیت اقتصادی تنها در بنگاه های بزرگ محقق نمی شود، بلکه این بنگاه های کوچک هستند که بالندگی اقتصادی را در کوتاه ترین زمان ممکن تحقق می بخشند، چرا که برای راه اندازی یک واحد تولیدی کوچک میزان اعتبار بسیار ناچیزی در مقابل بنگاه های بزرگ نیاز است ضمن اینکه محصولات بنگاه های کوچک در مدت زمان کوتاه تری به بازار عرضه می شود.
معاون اشتغال وزارت کار هزینه ایجاد اشتغال در بنگاه های اقتصادی را بیش از ۱۵ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: ایجاد اشتغال کسب و کارهای خانگی و یا بنگاه های خُرد و کوچک با ۲۰۰ میلیون ریال محقق می شود.
این مقام مسئول در وزارت کار در تشریح طرح هم افزایی نهادهای کسب و کارهای خُرد و کوچک با رویکرد اشتغال زایی نیز گفت: این طرح با تمرکز بر مزیت کسب و کارهای خُرد و کوچک در اشتغال زایی و مشارکت جمعی نهادها و موسسه های حمایتی به منظور توانمندسازی بنگاه های خُرد و کوچک و هدایت طرح های اجرایی متناسب با مزیت های مناطق مختلف کشور اجرا می شود.
طایی با بیان اینکه کسب و کارهای خُرد و کوچک ابزاری برای توسعه اشتغال محلی است بیان داشت: بازار کار، مهم ترین عامل تعیین کننده رشد اقتصادی بالفعل و بالقوه است و اشتغال نیروی انسانی نیز اساسی ترین هدف برنامه ریزی اقتصادی، اجتماعی یک جامعه را تشکیل می دهد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه تصریح کرد: در چنین شرایطی اگر بخواهیم یک برنامه جامع و منطقه ای را برای تسهیل شرایط ورود به بازار کار تدوین کنیم، نیاز به شناسایی وضعیت موجود در مناطق کشور و استخراج مزیت ها و چالش های هر منطقه داریم که متناسب با نقاط قوت و ضعف هر منطقه بتوان فرصت های پنهان اشتغال زایی آن منطقه را با مشارکت و حمایت های مالی نهادهای مردمی کشف کرد و فرصت های موجود را توسعه داده و پایدار کرد.