شیراز - مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: مسئولان قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش باید به اهمیت کار خود واقف باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا مسیب زاده ظهر شنبه در حاشیه افتتاحیه همایش کشوری مسئولان قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش افزود: مسئولانی که کار خود را کوچک می شمرند یا خود را در این زمینه توانمند حس نمی کنند، جا را برای افراد دیگر خالی کنند.

وی با بیان اینکه برخی از استان ها در عرصه فعالیت های قرآنی به خوبی عمل کرده اند و در عوض برخی نیز عملکرد خوبی نداشته اند، گفت: استان هایی که دارای پست های خالی کارشناس در این حوزه هستند هر چه سریع تر برای پر کردن آن ها اقدام کنند.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: سه اصل محوریت مدرسه، فراگیری در عین اثربخشی و مشارکت پذیری و مشارکت جویی در سال جاری در برنامه های قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش مورد توجه قرار گرفته است.

مسیب زاده افزود: به این معنا که اول هر برنامه ای که مربوط به مدرسه نباشد از نظر ما ابتر است، دوم مخاطبان ما فقط دانش آموزان قرآنی نیستند بلکه تمام ۱۳ میلیون دانش آموز کشور هستند که باید به سمت فعالیت های قرآنی سوق داده شوند و سوم اینکه باید هم نقش دانش آموزان در این میان مشخص باشد و هم اینکه از ظرفیت ها و مشارکت های دیگر ارگان ها نیز استفاده کنیم.

وی در اشاره به برگزاری طرح مبین تحت عنوان مدیریت برنامه یاوران نماز در سطح مدارس، گفت: در تابستان سال جاری چهار هزار و ۵۰۰ مدیر دوره راهنمایی برای برگزاری این طرح و استفاده از دانش آموزان به عنوان یاوران نماز در مدرسه تحت آموزش ویژه نماز قرار گرفتند.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه هیچ یک از طرح های قرآنی را بدون اجرای آزمایشی سراسری نمی کنیم، افزود: سال گذشته طرح حفظ موضوعی قرآن به شکل آموزشی در سه هزار مدرسه کشور اجرا شد و پس از ارزیابی دقیق امسال در همه مدارس کشور به اجرا گذاشته شد.

مسیب زاده با بیان اینکه ۱۲ کتاب برای ۱۲ پایه در این زمینه تهیه و تدوین شده است، گفت: اگر هر دانش آموز از سال اول ابتدایی شرکت در این طرح را آغاز کند پس از ۱۲ سال و در انتهای دوره تحصیل خود حافظ ۵۰۰ آیه کاربردی قرآن خواهد بود.

وی همچنین در اشاره به طرح مصباح الهدی، بیان کرد: در قالب این طرح ۱۴ عنوان کتاب در خصوص معرفی ائمه اطهار متناسب با سن دانش آموزان تهیه و در مدارس کشور توزیع شده است.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: طی این طرح در هر استان دبیرخانه یک امام شکل گرفته است که به طور مثال در استان فارس دبیرخانه امام موسی کاظم (ع) و امین ولایت شاهچراغ قرار دارد تا بچه های این استان هر چه بیشتر با آموزه های این امام بزرگوار آشنا شوند.

مسیب زاده در بخش دیگری از سخنان خود گفت: طی تفاهم نامه منعقد شده با سازمان نوسازی مدارس این سازمان تقبل کرده که فرش های سجاده ای مدارس نوساز و مدارسی را که فاقد این فرش ها هستند، تامین کند.