به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله مصطفی علما پیش از ظهر امروز یکشنبه در دیدار مسئولان اداره کتابخانه های استان کرمانشاه با وی به مناسبت هفته کتاب اظهار داشت: کتابخوانی و مطالعه سرمایه ارزشمندی است و در عصر ما انس و علاقه به کتاب و مطالعه باید افزایش یافته و مورد توجه بیشتری قرار بگیرد.
وی با تاکید بر اینکه در این راستا کارهای فرهنگی باید پر رنگ تر شود، تصریح کرد: زنده یاد علامه طباطبایی در طول سال فقط در شب ۲۱ رمضان و روز عاشورا به دلیل اهمیت ایام عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) و پرداختن به ذکر و عبادت بیشتر دست از مطالعه می کشید و در مابقی ایام سال به نوشتن می پرداخت و ذهن و قلم او فعال و پویا بود.
آیت الله علما با بیان اینکه افراد بازاری که به کسب و کار مشغولند باید زمانی را برای مطالعه در زندگی خود قرار دهند، افزود: با توجه به وجود وسایل ارتباط جمعی و ماهواره هایی که بر روی سلیقه و ذوق جوانان مطالعه کرده و بر اساس آن تولیدات دارند، جهت خنثی کردن حربه های استکباری آنان باید تحولات فرهنگی پرجاذبه و با تدبیر بوده و سبب جلب رضایت و غنای فکری جوانان شود.
وی با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم (ص) مبنی بر تاثیر برکت علم در زندگی، افزود: آیت الله گلپایگانی ساعات فراوانی را برای مطالعه قرار می داد تا در نیم ساعت تدریس خود با دست پر به امر تعلم بپردازد و و پاسخگو باشد.
علما همچنین با اشاره به فرموده امیرالمومنین (ع) مبنی بر آنکه «دنیا کهنه ترین کتاب روزگار است»، گفت: کتب شفا و قانون بوعلی سینا بعد از گذشت سالها هم اکنون در دست ما است و پژوهش های علمی او امروز زنده و قابل استفاده است.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه بر این امر تاکید کرد که با تدبیر و مدیریت، کتب منتشر شده در جامعه مطابق با ذوق و سلیقه جوانان و در راستای جلب، جذب و هدایت صحیح آنان باشد.
آیت الله در پایان تصریح کرد: کتب منتشر شده باید قابل فهم باشد و اگر محتوای سنگینی دارند توسط پژوهشگرات تفسیر شده و در اختیار عموم قرار بگیرد.