ﻣﺪﯾﺮﺷﺒﮑﻪ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽﻓﻨﺎوریﻫﺎی راﻫﺒﺮدی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: در حال حاضر بیش از ۳۵۰۰ دستگاه آزمایشگاهی در این شبکه به اشتراک گذاشته شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا اسدی‌‌فرد در نشست مدیران شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ضمن شرح تفصیلی وضعیت کنونی شبکه آزمایشگاهی، شناخت آزمایشگاه‌ها از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های یکی از مهم‌ترین اهداف این نشست یکدیگر دانست و افزود: ارتقای دانش فنی کارشناسان آزمایشگاه‌ها، به اشتراک گذاری تجربیات، کمک به تکمیل توانمندی‌های دیگر آزمایشگاه‌ها و مراکز عضو در راستای نیازهای کشور را از دیگر اهداف تشکیل این شبکه آزمایشگاهی است.

وی حوزه فناوری‌های راهبردی را محدوده هدف فعالیت این شبکه آزمایشگاهی دانست و یادآور شد: توجه بیشتر به تعاملاتی که مدیران با هم دارند می‌تواند به همکاری پرثمر و نتیجه برد-برد در بلندمدت منجر شود. 

اسدی فرد بر مشارکت فعال کارشناسان در کارگروه‌های تخصصی شبکه تأکید کرد و ضمن اشاره به ترکیب خوبی که در آزمایشگاه‌های عضو شبکه شکل گرفته، افزود: در حوزه آب و خاک، زیست فناوری و فناوری نانو بیشترین تعداد اعضا را داریم.

 اشتراک‌گذاری بیش‌ از ۳ هزار تجهیز آزمایشگاهی

مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری یادآور شد: در حال حاضر بیش از ۲۰۰ مجموعه از دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و آزمایشگاه‌های خصوصی، عضو شبکه هستند و بیش از ۳۵۰۰ دستگاه آزمایشگاهی در شبکه به اشتراک گذاشته شده است.

اسدی‌فرد، ارزیابی سالانه عملکرد آزمایشگاه‌ها را بر مبنای سه شاخص کلی مشتری‌مداری، کارکرد و همکاری‌های شبکه‌ای دانست و بیان کرد: هریک از این شاخص‌ها شامل زیرشاخص‌های فرعی زیادی است و ارزیابی آزمایشگاه‌ها با دقت زیادی انجام می‌شود.

وی همچنین به فعالیت ۴ شرکت دانش‌بنیان، در جمع اعضای شبکه آزمایشگاهی اشاره کرد و افزود: شرکت «دنا نفیس» در حوزه فروش نرم‌افزار مدیریت اطلاعات آزمایشگاه‌ها، موسسه «وندا» در حوزه برگزاری دوره‌های آموزشی، شرکت «هوپاد» در حوزه تامین نمونه‌های مرجع و کالیبراسیون و شرکت «مولیان طوس» در حوزه تعمیر تجهیزات و تربیت نیروی متخصص تعمیرکاران تجهیزات در کنار شبکه آزمایشگاهی فعالیت می‌کنند.