حسین نیاز آذری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تفکر آیندهگرایی، شرایط پسا تحریم، اقتصاد مقاومتی و برونگرایی ایجاب میکند تولیدگران و فعالان اقتصادی به دنبال اهداف صادراتی و تجارت بینالملل باشند.
نماینده شهر تاریخی و تجاری مازندران با اشاره به هفتمین اجلاس مشترک مدیران بندرها کشورهای حاشیه دریای خزر در هتل سالار دره ساری و طرح ایجاد مرکز بینالملل تجاری مشترک به سرمایهگذاران، تجارو فعالان اقتصادی توصیه کرد: به دلیل ویژگیهای تاریخی، جغرافیایی، دسترسیهای ارتباطی و امکانات مناسب شهرستان بابل را برای تجارت، تبادل کالا و خدمات مدنظر قرار دهند.
نیاز آذری در همین حال از مسئولان شهرستان بابل خواست برای جلب سرمایه گذارو ایجاد «هاب» تجاری سیاستگذاری و برنامهریزی نمایند.
نماینده بابل با تأکید بر فضای مناسب تجاری در کشورهای حاشیه دریای خزر تصریح کرد: برونگرایی و تفکر صادراتی زمینه برونرفت از شرایط رکود و رهیافت بهسوی رونق اقتصادی است.
نیاز آذری با انتقاد از عدم راهاندازی دفتر اتاق بازرگانی در بابل گفت: علیرغم هماهنگیهای قبلی اتاق بازرگانی مازندران در گشایش دفتر بابل همکاری ندارد و متأسفانه مسئولان شهری علیرغم مزیتهای تجاری و اثربخشی دفتر اتاق کمتوجهی میکنند.
نیاز آذری ادامه داد: زمینهها و ظرفیتها برای رونق تجاری و اقتصادی در شهرستان بابل بسیار مناسب است و مدیران اجرایی نباید فرصت سوزی کنند و انگیزههای لازم برای تجار و بازرگانان را بیشازپیش فراهم کنند.
نماینده بابل در خانه ملت تجارت را برند این شهرستان ذکر کرد و ابراز امیدواری کرد: با همکاری مسئولان استانی و شهری بهزودی دفتر اتاق بازرگانی بابل باهدف جهش صادراتی و رونق تجاری و اقتصادی گشایش یابد.
وی گفت: با توجه به پیشینه تاریخی و توانمندهای اقتصادی، شهرستان بابل میتواند مرکز مبادلات تجاری کشورهای حاشیه دریای خزر شود.