یزدـ رئیس اداره قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد گفت: در شش ماه نخست سال جاری ۲ هزار و ۱۹۷ نفر از کلاس‌های حفظ قرآن کریم در استان یزد بهره‌مند شده‌اند.

حجت الاسلام علیمحمد رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در شش ماه نخست سال جاری، ۲ هزار و ۱۹۷ نفر از کلاس‌های حفظ قرآن کریم در استان یزد بهره مند شده اند.

وی افزود: از مجموع شرکت کنندگان در این کلاسها، ۳۰۰ نفر برادر و هزار و ۸۹۷ نفر خواهر بوده اند که در موسسات و خانه های قرآنی شهری و روستایی از آموزش های لازم بهره مند شده اند.

رضایی اظهار داشت: در مجموع ۱۱۴ کلاس حفظ در بخش های مختلف در موسسات و خانه های قرآنی شهری و روستایی استان برگزار شده است.

رئیس اداره  قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد گفت: کلاس های حفظ در بخش های حفظ کل، حفظ یک جز و طرح قرآنی ۱۴۴۹ برگزار شده است.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری کلاس‌های حفظ قرآن کریم و تلاش مضاعف در این زمینه در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد راه اندازی نهضت حفظ قرآن کریم انجام شده است.

برچسب‌ها