ساری - مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران فراموشی پوشاک بومی و سنتی استان را نگران‌کننده دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، مریم جمشیدی پیش از ظهر سه‌شنبه در جلسه هماهنگی دوازدهمین نمایشگاه سراسری کتاب در استان خواستار راه‌اندازی غرفه محصولات فرهنگی در کنار نمایشگاه کتاب استان شد و گفت: همه محصولاتی که در راستای بهتر اندیشیدن و فکر نیاز است باید در این نمایشگاه موردتوجه قرار گیرد.

وی بابیان اینکه پوشاک بومی و سنتی استان در حال فراموشی است و منحصر به مباحث کلیشه‌ای و آتلیه‌ها شده است گفت: باید در نمایشگاه کتاب نیم‌نگاهی به اصالت غنی مازندران و پوشاک بومی و محلی داشته باشیم.

جمشیدی، برپایی نشست نقش کتاب‌خوانی در حقوق شهروندی وزندگی بهتر را از دیگر پیشنهاد‌ها بیان کرد و گفت: در این نمایشگاه غرفه ویژه کاتبان جوان نیز راه‌اندازی شود.

حجت‌الاسلام زین‌العابدین روحانی نیا معاون اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران نیز گفت: همه باید تلاش و همت کنیم تا فرهنگ کتاب‌خوانی در جامعه ترویج یابد.

وی فضاسازی مناسب و تنوع برنامه‌ها را سبب رغبت خانواده‌ها برای حضور در نمایشگاه کتاب دانست و گفت: این امر سبب ایجاد انگیزه و نشاط در برگزاری نمایشگاه می‌شود.

فعالیت ۳۰۰ موسسه قرآنی در مازندران

وی شمار مؤسسات قرآنی در استان را ۳۰۰ موسسه بیان کرد و خواستار تخصیص بن‌های ویژه کتاب در بین مبلغان و عالمان دینی شد.

حجت‌الاسلام روحانی نیا یادآور شد: همچنین آمادگی راه‌اندازی غرفه پاسخگویی به شبهات دینی در نمایشگاه کتاب استان را اداره کل تبلیغات اسلامی خواهد داشت.

احمد مظفری مدیرکل روابط عمومی استانداری مازندران بابیان اینکه نقش صداوسیما در حوزه معرفی کتاب مفید و جریان سازی فرهنگی مؤثر است گفت: توجه ویژه به ناشران و کتب مؤلفان مازندرانی در این نمایشگاه باید مدنظر قرار گیرد.

وی بابیان اینکه در استان نویسندگان و مؤلفان خوبی داریم، مشارکت دستگاه‌ها در خرید بن کتاب و برگزاری مسابقات فرهنگی را مهم برشمرد.

وی با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس و خبرگان رهبری خواستار آن شد تا برنامه‌ای اتخاذ شود تا از تبلیغات احتمالی مناسب نامزدها جلوگیری شود.

مرتضی عمرانی مدیرکل کتابخانه‌های عمومی مازندران، مسابقات کتاب‌خوانی و اهدای جوایز، جلسات تخصصی نقد و بررسی با اولویت کتاب مازنی با مؤلفان استانی، جلسات عصر با شعر و قصه‌گویی و ایستگاه‌های نقاشی را ازجمله پیشنهاد‌ها بیان کرد.

قاسم عزیز زاده گرجی مدیرکل کانون پرورش فکری کودک و نوجوانان مازندران نیز گفت: دستاوردهایی با موضوع و محوریت کتاب در نمایشگاه بیان شود.

عباس مهدوی نماینده اداره کل میراث فرهنگی مازندران خواهان راه اندازی کاروان کتاب قبل از برگزاری نمایشگاه کتاب در استان شد و گفت: این کاروان می توانند سبب تبلیغ و فرهنگ سازی برای برپایی نمایشگاه کتاب شود.

وی راه اندازی غرفه آشنایی با صنایع دستی و جاذبه های گردشگری و رونمایی از کتاب هایی با موضوع گردشگری را از برنامه های میراث فرهنگی در نمایشگاه کتاب استان بیان کرد و گفت: همچنین باید محصولاتی برای کودکان در نمایشگاه درنظر گرفته شود.

برچسب‌ها