علیاکبر اشعری سخنگوی شورای سیاستگذاری بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به برگزاری هفتمین جلسه این شورا در روز چهارشنبه هفته جاری، درباره مصوبات آن هم گفت: در این جلسه با تصویب چند پیشنهاد جدید مجموعه سیاستهای نمایشگاه بیست و نهم تکمیل و قرار شد پس از ویرایش به صورت عمومی منتشر شود. انتشار این مجموعه علاوه بر آشنایی ناشران و علاقهمندان حوزه نشر با آن، فرصتی است برای ارائه پیشنهادهایی از سوی عموم علاقهمندان و فعالان و نوآوران حوزه فرهنگ و کتاب به مدیران نمایشگاه برای ارتقای کیفیت و افزایش بهرهوری از آن.
وی افزود: از دیگر مصوبات جلسه یادشده، تعیین حوزههایی از فعالیتهای نمایشگاه بود که مسئولیت اجرایی آن در نمایشگاه بیست و نهم به عهده تشکلهای نشر خواهد بود. در این زمینه دو نکته حائز اهمیت است؛ یکی گسترش حوزههای تصدی تشکلها نسبت به نمایشگاه بیست و هشتم بود و دیگر اینکه قرار شد به منظور کسب تجربه تشکلهای نشر و آمادگی برای تصدی هرچه بیشتر امور نمایشگاه در سالهای بعد، آنها در اموری هم که فعلاً به عهده معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باقی میماند، مشارکت کنند. از جمله این موارد میتوان به حضور سه نماینده از تشکلهای نشر در کمیسیون معاملات نمایشگاه با حق رای، اشاره کرد.
سخنگوی شورای سیاستگذاری بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران اضافه کرد: مصوبه بعدی هفتمین جلسه این شورا، انتخاب کشور ایتالیا از میان درخواستهای مطرح شده به عنوان میهمان ویژه نمایشگاه سیام (۱۳۹۶) بود. بنا بر این مصوبه، شورای سیاستگذاری بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران برای مشخص کردن روال زمانی با درخواست سفیر ایتالیا برای انتخاب این کشور به عنوان میهمان ویژه سیامین نمایشگاه کتاب تهران موافقت کرد.
همچنین به گفته اشعری، در هفتمین جلسه شورای سیاستگذاری بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران که در آن علاوه بر وی، سیدعباس صالحی، سیدمحمد بهشتی، رضا امیرخانی، محمدرضا توکل صدیقی، محمد حمزهزاده، مرتضی کاظمی، همایون امیرزاده، امیرمسعود شهرامنیا، محمد سُلگی، مهدی اسماعیلیراد و علیاصغر سید آبادی حضور داشتند، از میان اعضای شورا، کمیتهای به منظور برنامهریزی و نظارت بر جنبههای زیبایی شناسی و هویت بصری این دوره از نمایشگاه کتاب تهران تشکیل شد.