به گزارش خبرنگار مهر، مجید برزگر شامگاه شنبه در نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی «پرویز» در محل پردیس سینمایی هویزه مشهد نگاه حاکمیتی دولتی بر سینما را نقطه ضعف سینمای ایران دانست و تاکید کرد: این نگاه است که به فیلمساز می گوید حق ساخت چه فیلمی را دارد و چه نوع فیلمی را نمی تواند بسازد و با این عمل در واقع دست فیلمساز و هنرمند را می بندند.
وی با اشاره به نقد مسعود فراستی منتقد سینما درباره فیلم «پرویز» در برناهم تلویزیونی «هفت» که در ابتدای صحبت خود درباره این فیلم گفت که من این فیلم را نمی فهمم، توضیح داد: با تمام احترامی که برای فراستی قائلم اما من نمی توانم درباره فهمیدن یا نفهمیدن ایشان کاری انجام دهم.
کارگردان فیلم سینمایی «پرویز» این فیلم را جلوه ای از نشان دادن چهره مثبتی از دروغ در جامعه دانست که به دروغ وانمود می کند همه چیز خوب است و به خوبی پیش می رود، افزود: هدفم از ساخت فیلم «پرویز» این بود که بیشتر افراد حاضر در سینما در وسط اکران سالن را ترک کنند.
وی با اشاره به اینکه نگاه نظارت گونه به فیلم و یا داشتن نگاهی از بیرون به فضای شهری یکی از شاخص هایی است که در فیلم هایم رعایت می کنم، گفت: فیلم «پرویز» نگاهی از دید یک مرد ۵۰ ساله، فیلم «فصل باران های موسمی» نگاهی از دید یک نوجوان ۱۶ ساله و در فیلم آخرم که هنوز اکران نشده است این نگاه از دید یک پیرمرد ۸۰ ساله وجود دارد.
برزگر شخصیت پرویز در این فیلم را شخصیتی غیرواقعی و ساختگی دانست و تصریح کرد: برای این شخصیت نتوانستم نمونه واقعی در جامعه پیدا کنم به همین دلیل این فیلمنامه را با برداشت های خود و به دور از نظریه های روانشناسی طراحی کردم.
وی خاطرنشان کرد: در فیلم «پرویز» ضرورتی نبود تا درباره گذشته پرویز توضیحی داده شود به این دلیل که رویکرد اصلی من خلاصه و مختصر کردن بدون آسیب وارد کردن بر بدنه فیلم بود.
این نویسنده و کارگردان سینما در خصوص نحوه بازی نقش اول این فیلم نیز گفت: بازیگر نقش اول «پرویز» را لوون هفتوان بازی می کرد که تا اواسط فیلم احساس می کرد بازی خوبی ارائه نمی دهد اما من دقیقا همین نوع بازی را از او می خواستم.
وی با تاکید بر اینکه با ۲۲ روز فیلمبرداری که هزینه ای معادل نیمی از دستمزد یک ستاره سینما هم نمی شود نمی توان تمام توان خود را در یک فیلم ارائه داد، خاطرنشان کرد: متاسفانه نتوانستم آنچه ایده آلم بود را در این فیلم پیاده کنم و ایراداتم را در این فیلم قبول دارم.
کارگردان فیلم سینمایی «پرویز» با اشاره به اینکه فیلمبرداری با دوربین ثابت برای فیلم «پرویز» مدنظرم نبود، گفت: برای فیلم سومم این سبک را انجام داده ام.
وی با اشاره به اینکه در هنگام شروع بکار فیلمبرداری این فیلم به عنوان کارگردان، بخش نویسندگی آن را به طور کامل کنار گذاشتم، گفت: در هنگام نگارش فیلمنامه این فیلم ۱۲ بار «پرویز» را با چهره ها و کاراکتر مختلف طراحی کردم که در نهایت به این کاراکتر رسیدم.
برزگر با بیان اینکه معتقدم صداگذاری فیلم به لحاظ فنی مناسب نیست، ابراز کرد: در این فیلم سعی کردیم فیلمنامه حالت کلاسیک پیدا کند و کلیت فیلم تا حدی رو به خشونت داشته باشد.
وی ذات سینما را حرکت در راستای سوم شخص دانست و افزود: در فیلم «پرویز» سعی کردم این قاعده را به صورت غیرخودنمایانهای کنار بزنم.
برزگر با تاکید بر اینکه فیلم هایی که در گروه هنر و تجربه اکران می شوند فیلم های بسیار بدی هستند که به شدت آن را تبلیغ می کنند، گفت: متاسفانه این شانس من بود که فیلمم زمانی ساخته و اکران شد که گروهی به نام هنر و تجربه پا به عرصه سینما گذاشت.