دكتر "محمدعلي امير زرگر" در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: اعضاي هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي همدان به دليل حضور مداوم در بيمارستان ها و دانشكده، فرصت كافي در اختيار ندارند كه به امر تحقيقات بپردازند به همين دليل مركز تحقيقات در داخل بيمارستان اكباتان همدان راه اندازي شد.
وي تأكيد كرد: اين مركز داراي امكاناتي براي اعضاي هيئت علمي است كه مي توانند به صورت 24 ساعته از اينترنت استفاده كرده و به تمامي سايت هاي تحقيقاتي امكان دسترسي دارند.
رئيس مركز تحقيقات باليني دانشگاه علوم پزشكي همدان گفت: تمامي اين اساتيد مي توانند از اين امكانات در ارتباط با نوع رشته كاري و تحقيقاتي كه مورد نظرشان است به صورت شبانه روزي استفاده كنند و از امكاناتي از جمله چاپ، تكثير جزوات و چاپ مقالات بهره مند شوند.
وي افزود: اعضاي هيئت علمي باليني فرصتي براي پژوهش ندارند و ايجاد اين مركز مي تواند در ساماندهي و ارتقاء فعاليت هاي پژوهشي اين افراد بسيار مثمرثمر باشد و در واقع به متمركز شدن فعاليت هاي پژوهشي در سطح دانشگاه مي انجامد و حتي اعضا مي توانند پروپوزال طرح هاي خود را در اين مركز تهيه كنند.
امير زرگر اظهار داشت: ايجاد اين مركز و پرداختن به پژوهش هاي باليني همچنين مي تواند در ارتقاء درجه علمي اعضاي هيئت علمي از مربي به استاديار و از دانشيار به استادي مفيد واقع شود.
وي ياد آور شد: علاوه بر اعضاي هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي همدان، دستياران تخصص هاي گوناگون نيز مي توانند از اين امكانات پژوهشي استفاده لازم را داشته باشند.
رئيس مركز تحقيقات باليني دانشگاه علوم پزشكي همدان گفت: به ديگر دانشگاه هاي علوم پزشكي نيز پيشنهاد شده است كه در كنار اين موضوع كه يك عضو هيئت علمي بايد يك روز به بيماران و يك روز به كلاس درس اختصاص دهد، يك روز را نيز در برنامه كاري خود به پژوهش اختصاص دهد و اين موضوع بايد از سوي دانشگاه ها برنامه ريزي شود.
وي افزود: در روز پژوهش، يك عضو هيئت علمي بايد به طور ثابت در مركز تحقيقات حضور داشته باشد تا بتواند از اين مركز نهايت استفاده را ببرد.
مركز تحقيقات باليني دانشگاه علوم پزشكي همدان هجدهم ديماه سال جاري افتتاح شد و از بهمن ماه به طور رسمي كار خود را در بيمارستان اكباتان شهر همدان آغاز كرد.
دانشگاه علوم پزشكي همدان بيش از 2 هزار و 300 دانشجوي روزانه در حدود يك هزار دانشجوي شبانه دارد.