به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی بهرامی عصر یک شنبه در نشست تخصصی بحران آب گفت: بر اساس اطلاعات در سال ۲۰۱۴ جایگاه علمی ایران در حوزه آب در سطح منطقه شامل خاورمیانه و شمال آفریقا رتبه اول، در سطح آسیا رتبه دوم و در سطح جهان رتبه دوم دوازدهم بوده است.
وی افزود: رشد علمی در بحران ها شکل می گیرد و ما رتبه علمی خوبی در حوزه آب داریم ولی رتبه ما در زمینه فناوری های مربوط به آب ضعیف است.
دبیر ستاد توسعه فناوری های آب معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: ما نتوانسته ایم ایده ها و تولیدات علمی خوب این حوزه را تجاری سازی کرده و به فناوری تبدیل کنیم که علت تمرکز بر شرکت های دانش بنیان نیز همین نکته است.
بهرامی گفت: تعداد شرکت های دانش بنیان کشور تا حدود دو ماه قبل هزار و ۵۶۶ مورد بوده که از بین آن ها ۱۹۱ شرکت در زمینه محیط زیست، آب و خاک بوده اند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آمار تبخیر آب از منابع سطحی گفت: در زمینه فناوری های کاهش تبخیر از منابع آبی روباز نیازمند همکاری دانشگاه ها هستیم و از طرح هایی که با روش ساده و ارزان بتوانند مشکل تبخیر از منابع سطحی را حل کنند، حمایت می کنیم.
دبیر ستاد توسعه فناوری های آب معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تصریح کرد: بسیاری از نقاط دیگر دنیا با برخی از مشکلاتی که ما در حوزه آب با آن ها مواجه هستیم دست و پنجه نرم کرده اند و این وظیفه ماست سعی کنیم فناوری های این حوزه را در دنیا رصد کرده و در کشور خود به کار گیریم.
بهرامی عنوان کرد: در یکی از شرکت های پارک علم و فناوری استان اصفهان روش ابتکاری برای شیرین سازی آب در حال پیگیری است که امیدواریم به زودی به نتیجه برسد.