حجتالاسلام حسین مردانپور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: همکاریهای تبلیغی با آموزش و پرورش همیشه سخت بوده است ولی روند این همکاریها رو به رشد است.
به گفته وی حضور طلاب علوم دینی در مدارس، امسال از نظر کیفی و کمی رشد داشته است.
وی با بیان اینکه همکاری ادارات آموزش و پرورش استانها و شهرستانها با معاونت تبلیغ حوزههای علمیه بیشتر از همکاری وزارت آموزش و پرورش است، اظهار داشت: مدیران مدارس وقتی آثار و برکات تربیتی حضور طلاب در مدارس را متوجه میشوند رغبت بیشتری به تداوم حضور طلاب در مدارس دارند.
حجتالاسلام مردانپور از طلاب علوم دینی به عنوان بازوان مدیران و معلمان مدارس برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و کنترل ناهنجاریها یاد کرد.
مدیرکل همکاریهای تبلیغی حوزههای علمیه تاکید کرد: معاونت تبلیغ نیروهای متخصص تربیتی را بدون دریافت هزینه در مدارس مستقر میکند و خوشبختانه آثار تربیتی حضور طلاب در مدارس مشهود است.
وی افزود: برخی از مدیران مدارس که به این مسئله اعتقاد دارند، نگران جابجایی یا حذف سهمیه استقرار طلاب هستند و این نشان دهنده تاثیر مثبت حضور طلاب در مدارس است.
حجتالاسلام مردانپور در مورد تعداد مبلغانی که به مدارس اعزام میشوند گفت: بیش از ۲۰ هزار مبلغ دینی در قالب امام جماعت، ساعتی و... به مدارس کشور اعزام میشوند اما هزار و ۶۰۰ طلبه در مدارس استانهای کشور در قالب طرح مدارس امین استقرار دائم دارند.
به گفته وی، در سال گذشته هزار و ۴۵۰ طلبه در مدارس امین استقرار داشتند.