مدير بخش جذب بيماران انجمن محك ( بنياد حمايت از كودكان سرطاني ) در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، گفت: متاسفانه در ايران هيچ مرجع درماني يا دولتي براي حمايت از بيماران نوجوان سرطاني وجود ندارد. تنها مرجع موجود همين NGO است كه بيش از 40 هزار حامي ايراني و خارجي دارد.
زهرا تقوايي در خصوص چگونگي شناسايي اين نوجوانان ، توضيح داد: پس از تشخيص سرطان در نوجوانان با سن كمتر از 14 سال كه بيمارستان به انجمن معرفي مي كند ، پس از تشكيل پرونده 70 تا 100 درصد هزينه هاي درماني يا دارويي آنان پرداخت مي شود.
وي با تاكيد بر اينكه هم اينك اين طرح تنها در بيمارستانهاي دولتي اجرا مي شود ، گفت: بسياري از حاميان انجمن را خيرين ساير كشورها تشكيل مي دهند.
تقوايي در ادامه با اشاره به اينكه در حال حاضر هيچ بيمارستان تخصصي كودكان سرطاني در كشور وجود ندارد ، اظهار داشت: بيمارستان محك به عنوان تنها بيمارستان در اين خصوص كه از چند ماه پيش رسما افتتاح شد ، منتظر دريافت مجوز آغاز فعاليت و پذيرش نوجوانان و كودكان سرطاني است.
وي افزود: اين بيمارستان 114 تخت و 120 اتاق كودكان سرطاني شهرستاني دارد كه مي تواند گام موثري در درمان اين بيماران باشد.
مدير بخش جذب بيماران انجمن محك در پايان يادآور شد: در حال حاضر به مدد كمكهاي مردمي ، مي توان مدعي بود كه ديگر هيچ كودك و نوجوان سرطاني در ايران به دليل فقر مالي فوت نمي كند.