سنندج- مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان از اعزام برترین های دهمین جشنواره قرانی مدهامتان استان از امروز به مرحله کشوری این مسابقات در اصفهان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، کامل گلباغی صبح امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران استان در سنندج گفت: دهمین دوره جشنواره قرآنی مدهامتان در ۷ رشته قرائت، حفظ، اذان، ترتیل، تفسیر، مفاهیم و نهج البلاغه، تصحیح قرائت حمد و سوره و اذکار نماز در دو مرحله شهرستان و استانی در کردستان برگزار شد.

وی با اشاره به تعیین ۵ رشته برای مسابقات کشوری ادامه داد: در دهمین دوره جشنواره «مدهامتان»   شرکت کنندگان در رشته‌های حفظ، ترتیل، تفسیر و قرائت قرآن و اذان با یکدیگر به رقابت می پردازند که نفرات اول هر رشته به مرحله کشوری این مسابقات اعزام شدند.

مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان با اشاره به آغاز دهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامّتان کشور در استان اصفهان، گفت: این مسابقات طی روزهای ۲۴ تا ۲۷ آذرماه و به میزبانی استان اصفهان برگزار و منتخبین مرحله استانی در رشته های قرائت، حفظ(۱۰، ۲۰ و ۳۰ جزء)، اذان، ترتیل و تفسیر فقط در رده سنی بالای ۱۸ سال همزمان با ۲۲ آذر سال جاری به استان اصفهان اعزام شدند و با برگزیدگان سایر استان ها رقابت می کنند.

گلباغی به منتخبین استان اشاره کرد و افزود: مجید آقا علی از کانون امام سجاد شهرستان قروه در رشته اذان، فواد مولودی از کانون مجمع قرآن سنندج در رشته قرائت، پیمان احمدی از کانون مجمع قرآن سنندج در رشته ترتیل و خالد مبارکی از کانون پیامبر اکرم دهگلان در حفظ ۱۰ جزء برادران به مرحله کشوری راه یافتند.

 وی بیان کرد: ادیبه نوری از کانون صلاح الدین سنندج در حفظ ۲۰ جزء، فخریه زارعی از کانون مجمع قرآن سنندج در بخش حفظ کل و رحمان کارگر در رشته تفسیر نیز دیگر منتخبین استان هستند  که جواز شرکت در دهمین دوره مسابقات کشور مدهامتان را کسب کردند و همراه با برترین های سایر استان ها در اصفهان با هم رقابت می کنند.

مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان، شناسایی و ارتقای سطح اطلاعات عمومی و تخصصی جوانان علاقه‌مند به قرآن و فرهنگ غنی اسلام، حضور پر نشاط ‌تر اعضای کانون‌ها در فعالیت‌های قرآنی ملی و بین‌المللی، کشف و شناسایی استعدادهای برتر قرآنی فعال کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور در قالب ایجاد رقابت سالم، ترغیب و تشویق مدیران کانون‌ها به کشف استعدادهای محلی و منطقه‌ای فعال در امور قرآنی،   آشنایی بیشتر مردم و مسئولان با استعدادها و ظرفیت‌های قرآنی موجود در کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد، کشف و شناسایی استعدادهای موجود در امر تفسیر قرآن در بین ائمه محترم جماعات مساجد از جمله اهداف برگزاری جشنواره ذکر کرد.