به گزارش خبرنگار مهر، محمدنظری ظهر یکشنبه در نشست خبری با اشاره به اینکه برخی از مدارس استان حتی فاقد امکانات اولیه برای برگزای نماز جماعت هستند، گفت: در پنج هزار ساختمان مدرسه در سطح فارس فقط هزار و ۵۰۰ مدرسه نمازخانه مستقل دارند و کمبود نمازخانه موجب شده تا برخی از مدارس در راهروها نماز جماعت را برگزار کنند.
وی ادامه داد: تعداد روحانیان جذب شده برای مدارس استان نیز هزار و ۱۲۳ نفر است که همین امر موجب شده که برخی از معلمان خود به عنوان امام جماعت نماز مدرسه فعالیت داشته باشند.
معاون پرورشی آموزش و پرورش فارس با بیان اینکه در زمینه تامین فضای نمازخانه ای مدارس نیازمند سایر ارگان ها هستیم در اشاره به کمبود بودجه نیز گفت: در سال تحصیلی گذشته کمتر از دو میلیارد تومان به مدارس به عنوان سرانه به مدارس استان پرداخت شد یعنی طی سال به ازای هر دانش آموز دو هزار تومان بودجه وجود داشته است که اگر کمک های مردمی نبود از نظر مالی در مدارس با مشکل مواجه می شدیم.
نظری با اشاره به اینکه در ساختمان های مدارس جدید حتما ساخت نمازخانه لحاظ می شود افزود: با توجه به رویکرد دولت در اتمام پروژه های نیمه تمام برای ما نیز در حال حاضر امکان ساخت نمازخانه وجود ندارد و فقط می توانیم طرح های نیمه تمام این حوزه را به انجام برسانیم.
معاون پرورشی آموزش و پرورش فارس نیز در این نشست اظهار داشت: همراه با رشد و تحول فناوری ها اگر زیرساخت های فرهنگی ما کامل و حساب شده و دارای استحکام نباشد دچار آسیب هایی خواهیم شد که برای حفظ دانش آموزان از این آسیب ها یکی از بهترین وسیله ها توسل به قرآن است.
نظری ادامه داد: از پیش دبستانی تا پیش دانشگاهی به طور متوسط دو الی سه ساعت از برنامه های درسی دانش آموزان به قرآن اختصاص یافته است.
وی یادآور شد: سال گذشته ۴۵۰ هزار نفر ساعت از معلمان آموزش و پرورش فارس در بخش های مختلف قرآنی از آموزش برخوردار شدند.
معاون پرورشی آموزش و پرورش فارس افزود: همچنین ۵۰۰ هزار نفر از دانش آموزان استان در سال گذشته در مسابقات قرآن، عترت و نماز شرکت کردند.
نظری بیان کرد: بازگشایی دارالقرآن ها نیز از سال گذشته دوباره در سطح استان آغاز شده و هم اکنون ۴۰ دارالقرآن در فارس فعالیت های تخصصی حوزه قرآن را دنبال می کنند.