کرمانشاه- دانشیار دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: سبک نظام آموزش عالی در کشور نیازمند تغییر و تحول از استاد محوری به دانشجو محوری است.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحمید پاپ‌زن در همایش بهره‌وری و بهینه سازی مصرف که ظهر امروز دوشنبه در کرمانشاه برگزار شد، مبحث پایداری را از اساسی‌ترین مباحث در دانشگاه‌ها عنوان و اظهار داشت: متاسفانه در دانشگاه‌های ما به بحث پایداری توجهی نمی‌شود.

این مدرس دانشگاه نقطه آغاز دانشگاه پایدار را در دانشگاه صنعتی کرمانشاه و الگویی مناسب برای دانشگاه‌های کشور دانست و افزود: استفاده از المان‌های پایدار برای رسیدن به دانشگاه پایدار ضروری است.

پاپ‌زن بر لزوم ایجاد تعادل کیفی و کمی در همه المان‌های توسعه تاکید کرد و گفت: دانشگاه باید همگام با دنیا به سمت توسعه پایدار حرکت کند و جدا از جامعه نباشد.

وی در ادامه افزود: بر اساس تجارب موجود، نظام آموزش عالی در دهه‌های اخیر بر اساس اهداف اصولی موفق به عنوان امر ضروری برای ایجاد دانشگاه پایدار و پاسخگوی نیازهای جامعه نبوده است.

پاپ‌زن دانشگاه پایدار را جلوه عینی پایدداری در  نظام آموزش عالی عنوان و بیان کرد: متاسفانه بر خلاف کشورهای پیشرفته جهان و حتی کشورهای جهان سوم، در کشور ایران دانشگاه پایدار وجود ندارد.

 وی در ادامه مبحث دانشگاه پایدار را از مباحث جدید در ایران دانست و گفت: نظام آموزش عالی در کشور باید پیش قراول حرکت پایدار باشد و با تربیت نیروی انسانی کارآمد با اندیشه پایدار پیش برود.

پاپ‌زن خواستار تغییر و تحول اساسی در نظام آموزش عالی کشور شد و گفت: اکنون زمان کارآفرینی در دانشگاه است و باید با تغییر نظام آموزش عالی متفکر و کارآفرین‌ها تحویل جامعه شود  تا دانشگاهی پایدار داشته باشیم.

وی بر ضرورت برقراری ارتباط سازنده میان بخش‌های مختلف دانشگاه، صنعت و کشاورزی تاکید کرد و افزود: سبک آموزش عالی در دانشگاه‌های کشور باید از استاد محوری به دانشجو محوری تغییر یابد.